Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire lehet olyan párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet olyan párt találni, aki a lakóhelynél nem a helyben, hanem a családjában gondolkodik? Tehát költözne gond nélkül messzire?

Figyelt kérdés

Megvettem az első lakásom egy vidéki nagyvárosban és a rá felvett kis hitelt szeretném visszafizetni előtörlesztéssel pár év alatt. Pályakezdő vagyok és a lakás árának 60%-át a családom adta, 15%-át én, a maradék hitel. Nem szeretnék a családalapítással várni 35-40 éves koromig, ezért ha találkoznék olyan lánnyal, aki alkalmas rá, én szívesen vállalnék gyereket a következő néhány évben is. Viszont hosszú távon valószínűleg nem maradnék ebben a városban, hanem Pestre szeretnék költözni. Lehet 3, lehet 5 év múlva. A lakásomon lévő hitelt ki akarom fizetni, illetve a szakmámban tapasztalatot akarok itt gyűjteni, mert pályakezdőként nincs nagy különbség a pesti és a vidéki fizetések között, de tapasztaltként már igen és úgy már megérné felköltözni.

A nők általában mennyire vannak benne a költözésben családdal, babával? Erről még sosem beszélgettem senkivel és a közelemben sok példát sem láttam. Konkrétan ettől félek, hogy pl 5 év múlva már lenne családom és Pestre szeretném költözzünk, de a feleségem nem akarna valamiért. Ez mennyire reális félelem?

27/F

2021. máj. 24. 12:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

5. Köszi!

6. Milyen okokból nem tudsz beilleszkedni?

7-8. Igen ez jogos. Ez olyasmi, ami felmerülne a kapcsolatban egész korán vagy még ismerkedéskor.

9-10. A gyerekkori barátaim, régi ismerőseim fele Pesten él már. Sokszor "hívnak" ők is, kérdezik mikor költözöm már Pestre. Gondolom ez igaz a mai vidéki fiatalok jó nagy részére, mert mondjuk minden harmadik-negyedik közülük Pestre költözik, tehát mindenkinek vannak szinte már Pesten élő ismerősei, akár barátai a vidéki fiatalok közt akkor is, ha ő maga nem ott él. Velük felveheti a kapcsolatot a Pestre költözés után. Én is ezt tenném.

2021. máj. 24. 18:02
 12/13 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. Pesten valóban jóval könnyebb ez a helyzet. Ezzel kapcsolatban inkább az lehet gond, hogy van, aki kifejezetten irtózik Budapesttől, semmiképp nem élne ott. Az én férjem pl. ilyen, nekem ez nem volt probléma, mert én se vágytam oda különösebben, de a te esetedben ez gond lehet. Érdemes a kapcsolat elején tisztázni ezta kérdést :)
2021. máj. 24. 18:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is költöztem , meg is bántam. Ma már a helyhez ragaszkodnék.

Akkor elvakultan szerelmes voltam mentem utána és nem gondoltam arra hogy mi lesz. És igen hiába éltem sokkal jobb anyagi körülmények között , hiába vehettem meg bàrmit amit akartam volna mégsem volt jó....

hazajöttem ...

2021. máj. 24. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!