Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet olyan párt találni, aki a lakóhelynél nem a helyben, hanem a családjában gondolkodik? Tehát költözne gond nélkül messzire?
Megvettem az első lakásom egy vidéki nagyvárosban és a rá felvett kis hitelt szeretném visszafizetni előtörlesztéssel pár év alatt. Pályakezdő vagyok és a lakás árának 60%-át a családom adta, 15%-át én, a maradék hitel. Nem szeretnék a családalapítással várni 35-40 éves koromig, ezért ha találkoznék olyan lánnyal, aki alkalmas rá, én szívesen vállalnék gyereket a következő néhány évben is. Viszont hosszú távon valószínűleg nem maradnék ebben a városban, hanem Pestre szeretnék költözni. Lehet 3, lehet 5 év múlva. A lakásomon lévő hitelt ki akarom fizetni, illetve a szakmámban tapasztalatot akarok itt gyűjteni, mert pályakezdőként nincs nagy különbség a pesti és a vidéki fizetések között, de tapasztaltként már igen és úgy már megérné felköltözni.
A nők általában mennyire vannak benne a költözésben családdal, babával? Erről még sosem beszélgettem senkivel és a közelemben sok példát sem láttam. Konkrétan ettől félek, hogy pl 5 év múlva már lenne családom és Pestre szeretném költözzünk, de a feleségem nem akarna valamiért. Ez mennyire reális félelem?
27/F
5. Köszi!
6. Milyen okokból nem tudsz beilleszkedni?
7-8. Igen ez jogos. Ez olyasmi, ami felmerülne a kapcsolatban egész korán vagy még ismerkedéskor.
9-10. A gyerekkori barátaim, régi ismerőseim fele Pesten él már. Sokszor "hívnak" ők is, kérdezik mikor költözöm már Pestre. Gondolom ez igaz a mai vidéki fiatalok jó nagy részére, mert mondjuk minden harmadik-negyedik közülük Pestre költözik, tehát mindenkinek vannak szinte már Pesten élő ismerősei, akár barátai a vidéki fiatalok közt akkor is, ha ő maga nem ott él. Velük felveheti a kapcsolatot a Pestre költözés után. Én is ezt tenném.
Én is költöztem , meg is bántam. Ma már a helyhez ragaszkodnék.
Akkor elvakultan szerelmes voltam mentem utána és nem gondoltam arra hogy mi lesz. És igen hiába éltem sokkal jobb anyagi körülmények között , hiába vehettem meg bàrmit amit akartam volna mégsem volt jó....
hazajöttem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!