Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok járnátok olyan pasival, aki csóró? Se kocsi se lakás?
Hát 40 évesen szeretném már törleszteni legalább a saját lakásom, nem sok kilátásom van ennél többre szerintem, így valószínűleg akkor már nem állnék le olyannal akinek ennyi idő alatt nem sikerült egyről a kettőre jutnia, vagy egyáltalán nem is akart.
Viszont most 22 évesen nem igazán érdekel, hogy a korosztályomnak + 5 év van e lakása vagy kocsija, én sem tudom jelenleg felmutatni egyiket sem.
17-es! Mi a kérdés, mit nem értesz? A komoly kapcsolatot nem csak időben mérhetjük, ha esetleg ez zavart meg. De ha mindegyik komolyabb 1évig tartott, mondjuk 1 hónap szünetekkel, a maradék két év alatt meg volt néhány laza, akkor még a matek is kijön, tehát nem értem min akadtál fenn. Egyébként nem így volt, de szerintem ez lényegtelen. Csak az a fontos a válaszomban, hogy tapasztalatból tudom, hogy vannak lányok, akiket nem elsősorban az anyagi dolgok érdekelnek és nem is olyan ritka, ha csak én legalább 15-tel találkoztam 11-12 év alatt.
Ja és ez alatt az idő alatt 2 olyannal találkoztam, akinek fontosabb volt a pénz, mint én. Velük természetesen nem lett semmilyen kapcsolatom.
De látom itt néhány reakcióból, hogy az olyan lányokat, akik nem pénzre hajtanak lepontozzák, meg nem hisznek nekik. Na ezért találkoztok mindig olyanokkal, akiket csak a pénz érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!