Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, nálatok kizáró ok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nálatok kizáró ok ha egy fiúnak sok a lány barátja?

Figyelt kérdés

Nem olyanok hogy tegnap ismertem meg, hanem pelenkás korunk óta kb. testvér szint. Mellesleg a szakmája is olyan hogy több a nő, van fiú haver is nyilván csak kevesebb.

22/f

2021. máj. 23. 12:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%
#10 Ebben igazad van, viszont a mondanivalóm lényege az lett volna, hogy nem jönnek be a feminin férfiak. Nyugodtan éld úgy az életed, ahogy akarod, és legyenek lánybarátaid, nekem ez nem okés, ennyi. De ez nem is mérvadó, mert nagy valószínűséggel nem akarunk egymástól semmit sem. Ez csak egy vélemény volt.
2021. máj. 23. 17:39
 12/14 A kérdező kommentje:
Bár én néha 70 éves bácsikkal is eltársalgok, meg 40-50 évesekkel járok edzeni mert a fiatal haverjaim lusta szarok :DD
2021. máj. 23. 17:49
 13/14 anonim ***** válasza:
58%

Hat kizaro is meg nem is. En no vagyok, de inkabb mindigis ferfi barataim voltak, parom ferfi, neki vegyesen. Miutan kapcsolatom lett, lemorzsolodtak a "barataim" igy parom lanybarataival kezdtem el spanolni, parral sikerult szorosabb viszonyt is kialakitani.

DE volt egy csaj, ismerik egymast tizenx eve, mikor osszejottunk megismertem ot is, nem volt a legszimpatikusabb, mert tulsagosan kozeledett parom fele, olelgetni probalta, csikizte (huszonevesek vagyunk mind) hasonlok. Aztan betunt a csaj kb ket evre. Par honapja ujra felbukkant, de hozzank at nem akart jonni, csak azt higy parom menjen a haza ele dumalni... Aha, az elso ilyen alkalmat meg elneztem, de utana kezdett mindennapossa valni a munkahelyi telefonalgatas (parom lerazta mindig eleg akaratos a csaj) a masodik ilyen hazele menos beszelgetesnel mar mondtam, hogy jobban orulnek, ha ugy találkoznanak ha nalunk vannak, vagy ha ott van valaki mas is. A vegere kiderult, hogy a nagy spancsajnak epp viszketett a luka es az en parommal akarta megvakargattatni a pecket (hozzateszem, hogy van egy kozos gyerekunk).

Szoval en ebbol indulok ki. Lehet akarmilyen regi totyogokori barat, ha rezeg a pecek akkor nem neznek semmit.

2021. máj. 23. 23:26
 14/14 anonim válasza:

Engem csak eleinte zavart. Amikor crusholtam egy fiút, és volt egy nagyon jó lány barátja, én pedig pelenkás korunk ótá együtt vagyunk vele.

De az zavart, h :

Sokat posztot vele

Soha se nyilatkozott a kapcsolatukról

Rengeteg köztük a korkülönbség, ráadásul a csaj volt az idősebb. De nem mert kezdeményezni. Én kicsíptem magam, olyan dolgokat csináltam ami neki tetszik, kezdeményeztem. Lecsaptam rá, és nem engedtem a csaj közelébe.

2021. máj. 24. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!