Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy azt gondoltad a párodról, hogy bárcsak nézhetne ki egy kicsit jobban?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy szereted teljes szívedből, de vagy az arca, vagy a teste nem tetszik neked annyira, ezért titokban folyton azt kívánod, bárcsak nézhetne ki jobban. Egy példa: Van egy elég testes barátnőd, de te folyton azt kívánod, bárcsak lenne egy kicsit vékonyabb, mert az az alkat jobban bejön. Ennek ellenére ugyanúgy szereted, mint ha vékony lenne

2021. máj. 22. 07:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
hagyd el... vagy mond meg neki hogy kezdjen edzeni mert már nem vonz!
2021. máj. 22. 11:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem egészen, csak részben. Első pillantásra nem láttam benne semmi különöset, másodikra meg úgy belezúgtam, hogy a világ legszexibb pasijának láttam, az volt a rögeszmém, hogy mindenki őt akarja. Azt utáltam, hogy állandóan mm-esre vágatta a haját, mert jobban állt neki, ha bele lehetett túrni. De ha végre megnőtt 1-2 cm-re és még meg is borotválkozott, megőrültem minden porcikájáért.

Aztán 8 év múlva tönkrement a kapcsolatunk véglegesen, ezt követte 1,5 év, amikor levegőnek néztük egymást és érdekből együtt maradtunk.

Én 1,5 év múlva beleszerettem másba. Sajnos az illetővel nem volt jövőnk, de onnan kezdve már elégedetlen voltam a párom külsejével. Próbált 1,5 év után helyrejönni velem, adtam neki esélyt, de amikor átölelt, úgy éreztem magam, mintha egy vadidegen hirtelen nekiállt volna ölelgetni, baromira zavart, hogy olyan alacsony, mert akibe szerelmes lettem, Ő olyan magas volt...Pedig 8 évig semmi bajom nem volt az alacsonyságával, mindig csodálkoztam, hogy lehetek ennyire oda egy ilyen nem túl magas srácért. De mióta kiszerettem belőle, egy csomó minden zavar a külsejében és a szaga is zavar.

2021. máj. 22. 16:32
 13/13 Senior Séf ***** válasza:
Húsz év után minden kapcsolatban előfordul ilyen gondolat.
2021. máj. 23. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!