Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy azt gondoltad a párodról, hogy bárcsak nézhetne ki egy kicsit jobban?
Olyan van, hogy azt gondolom, jól állna neki más frizura, vagy egy ruha, és megbeszéljük. Vagy kipróbálja, vagy nem. Olyan is, hogy a párommal beszélgettünk arról, hogy kb hány kiló fogyás állna jól nekem. Ami már látszik, tartható és nem túl sok.
Ezzel nincs semmi baj, amíg nem egy kényszer. Elvégre egymásnak akarunk tetszeni.
Csak megerősíteni tudom a 3-as válaszolót. Alapból olyannal jövök össze, akit szépnek és szexinek találok. És ahogy melyül el a kapcsolat, egyre szebb és szexibb lesz a szememben.
Ha te az ellenkezőjét érzed, nem szakíts vele, ne pazarold az idejét.
Nem egy barãtom mondta már hogy lehetnének a melleim nagyobbak de szereti ezt is. Ettol fuggetlenul az exem eljegyzett es a mostani is velem tervezi az életét. Es igazuk is van amugy.
De amiota volt olyan aki:
Retkes c.gannyal csalt meg, vagy olyan is aki koztem es egy masik csaj kozott a hajas és kigyouborka alaku csöcsű csajt választotta inkabb, azota en el tudom magam fogadni.
Plusz ahogy elnezem olyan rondák a legtobb nő mellei hogy en viszont annak ellenére hogy kicsik, joforman buszke lehetek rájuk mert tökeletesen szimmetrikusak, feszesek szépek kerekek, mellbimbóm is szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!