Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik azok a jelek, amikből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a jelek, amikből megtudom, hogy egy lány csak talonban tart, vagy komolyan gondolja velem?

Figyelt kérdés
Adott nálam egy ilyen szitu...a szavai engem akarnak, de a tettei valahogy ezt nem tükrözik. Bizonytalan vagyok, egy olyan ponton állok, hogy meg kéne már talán mondanom neki, hogy ennyi, befejeztem vele, de mégis a remény visszatart.
2021. máj. 20. 18:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ő tudja hogy te komolyan gondolod vele? Ha nem, akkor mondd el neki. Ha igen, akkor pedig kérd meg, hogy döntsön és ne fogadj el nem egyértelmű választ.
2021. máj. 20. 18:30
 2/9 anonim ***** válasza:
én ha talonban tartok valakit, kikapcsolom az értesítéseket tőle, így van hogy csak pár óra múlva válaszolok vissza.
2021. máj. 20. 18:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Akinek kellesz, az érezteti veled, ez biztos. Ha nincs meg mellette az a bizonyos biztonság, nyugalom, hanem kétségek gyötörnek, akkor valami nem kerek.
2021. máj. 20. 19:09
 4/9 anonim ***** válasza:

"a szavai engem akarnak, de a tettei valahogy ezt nem tükrözik."

A tetteket figyeld mindig. Ha magánál tart, a figyelmed miatt van, arra van szüksége, de nem akar olyan kapcsolatot veled. Ha valaki komolyan gondolja, tesz érte. Nem bonyolult.

Te ha akarsz valakit, aki nyitott rád, vacilálni fogsz? Félreérthetően fogsz viselkedni, ellentétesen, vagy csak simán megragadod a lehetőséget?

2021. máj. 20. 19:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy félénk és nem mer határozottan lépni, kezdeményezni, mert attól tart hogy visszautasítanád?
2021. máj. 20. 19:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Én ha érdekel valaki úgy igazán, akkor sokat nevetek ha vele vagyok, ha keres nem órák múlva válaszolok, hanem hamar, ha mond valami programot akkor úgy intézem, hogy tudjak menni, szeretem ha hozzám ér, most hirtelen ezek jutottak eszembe.
2021. máj. 20. 19:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy munkatársam, és 5 méterre van tőlem. Hogyan mondjam el neki, hogy ennyi volt a játékából?
2021. máj. 20. 19:23
 8/9 A kérdező kommentje:
#5 nem, mert tudja mit akarok!!!!
2021. máj. 20. 19:26
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

" Hogyan mondjam el neki, hogy ennyi volt a játékából?"

Nem mondod el neki, csak cselekszel. Minek kimondani? Érezni fogja és tudni. Ha rákérdez, mondod, hogy nincs semmi, félreértetted őt, egymást, a kapcsolatotokat. Nem kell tájékoztatni őt az érzéseidről. Nem vagytok kapcsolatban, hogy be kelljen vonni ezekbe.

2021. máj. 20. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!