Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Odavagyok a keresztanyámért. Mit csináljak?
Szívesen kefélnék vele, de a rokoni kapcsolat, és a némi korkülönbség miatt nem fogunk összejönni. Pedig látom rajta, hogy ő is odavan értem. Hogy csillapítsam a vágyaim? Hogy érjek hozzá közelebbről? Ő 35, én 16 éves vagyok.
(Hülye válaszolók kíméljenek!)
Milyennek írnál le egy hülye válaszolót?
Ezen mindig elgondolkodok, mert mindenkinek más a hülye.
Milyen jelekből láttad eddig, hogy te is bejössz neki?
Milyen gyakran találkozol vele? Van férje vagy családja?
00:18-nak!
Van férje és két gyereke. Dehát mostanában elég zűrös a viszonyuk, lehet, hogy válnak... Éshát így majd "ideisegykicsit, odais..." Értitek...
Akkor várj ki. Most ne rohand le. Ha tényleg válás lesz, akkor legyél sokat majd náluk. De ne úgy, mint a rokongyerek, akit állandóan ki kell szolgálni, hanem inkább te legyél az ő támasza a válás idején. Ilyen fiatalon még ezt nehéz tényleg jól csinálni, de ha mindig ott leszel neki, ha magányos, egyszer észre fog venni. Ne támadd le hirtelen, szóval ne kezdd soha fogdosni, vagy ne csókold meg, mert akkor két nagy pofonnal mehetsz haza utána, de ha valami fontosat mesél, akkor együttérzően fogd meg a kezét.
Milyen rokonságban vagy vele? Tehát konkrétan ő kid neked (pl. anyukád testvére, így kérdezem)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!