Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom lemondani? Sajnos gyorsan el kellett költözni.
Figyelt kérdés
Elhagytam az élettársam, mivel bántalmazott. Az ő házában éltünk. Viszont az internet az én nevemen van. A modemet nem tudom elhozni. Így hogy mondjam fel a szerződést?
Ő nem fogja odaadni. Mit tegyek?
2021. máj. 18. 07:51
1/10 anonim válasza:
majd megoldja a szolgáltató.
Mondd fel, s mondd el, hogy a modem a szolgáltatás címén, s add meg a telefonszámát ;)
2/10 Noren1989 válasza:
Àthelyezteted mondjuk az új albiba? Onnantól intézi a szolgàltató, a modemet is.
4/10 A kérdező kommentje:
Igen, személyesen, de ott kérni fogják a modemet. Itt ez a probléma, hogy ő nem fogja odaadni.
2021. máj. 18. 08:11
5/10 anonim válasza:
Akkor elmondod ezt hogy nem all mododban visszaszolgaltatni mert mar nem ott laksz. Es nincs jogosultsagod bejarni.
6/10 anonim válasza:
*Kozpontilag ugyis megszuntetik a vonalat. A modemet nem is szokták visszakerni. Ha megis akkor max kifizettetik veled.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. máj. 18. 08:28
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi, írok, hogy mi lett a nóta vége.
2021. máj. 18. 09:31
10/10 anonim válasza:
ASZF-ben szerepelnie kell, hogy mennyi idon belul vagy koteles visszajuttatni a modemet. Ha ez nem tortenik meg, kotberkent/eszkoztartozaskent kiszamlazzak, csak a szolgaltatas cimere sajnos. Mindenkepp egyeztess a szolgaltatoval, de szinte mindenhol 30 napos felmondasi ido van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!