Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felnőtt nőként, anyaként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt nőként, anyaként miért van az, hogy egyre fiatalabb férfiak, srácok próbálkoznak nálam?

Figyelt kérdés

43 vagyok. Leginkább arra számítottam családdal, 2 gyerekkel a hátam mögött, hogy hozzám hasonló korúak vagy idősebbek lesznek az udvarlóim, de ők is majd szép lassan elfogynak (amivel nincs is semmi baj). Ehelyett 30-as, de nem egyszer 20-as srácok is odajönnek, írnak nekem, inkább az utóbbi, mert manapság már minden a neten megy. Kihívó képeim nincsenek fenn sehol, csak jól tartom magam, bár erre mindig is adtam.

Túl azon, hogy nyilván hízelgő a kis egómnak ez az udvarlás, előttem az evolúciós háttér merült fel mint kérdés, hogy ahogy egyre kevesebb az esélyem a teherbe esésre / egészséges utód nemzésére, miért az egyre fiatalabbak jönnek? Ott van előttük az élet, egy fiatal csajjal sokkal jobb az esély a genetikai átörökítésre... tudom persze, hogy nem gyereket akar egyik sem, de az ösztön mégis egy idősebb nő felé hajtja őket. Miért?

2021. máj. 18. 04:10
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
25%

30-as, sajnálom, hogy nekem kell rávilágítanom a tévesedre, de a világon MINDENT piacnak tekinthetünk, ahol valamilyen cserekapcsolat jön létre, ahol valamilyen szempontból adás-vétel történik. Az ismerkedés, a párkapcsolatok is bizony ugyanilyen piacok. Hiszen ebben a témakörben is vannak különböző jellemzők, amik értéket képviselnek (külső, személyiség, egzisztencia stb.), van kereslet, ami alapján hozzá akarunk jutni valamilyen számunkra hasznos dologhoz (jelen esetben a nő), és a kínálatunk (saját magunk) elég értékes kell legyen a másik fél számára, hogy ezt a cserekapcsolatot elfogadja.

Csak az álomvilágban élő debilek tagadják ezt az igazságot, mindenki más képes elfogadni. Dehát olyannal, aki álomvilágban él, mégis ki akarna komoly kapcsolatot létesíteni?

2021. máj. 21. 14:09
 32/38 anonim ***** válasza:
61%
Csak ennyire tellett tőled? Gyenge válasz. Nincs piac normális emberek számára. Hozzájuk illő társat keresnek. Nem piacon válogatok és nem teszem ki az árut. Nem érdekel, hogy valaki máshoz képest milyen, hanem az érdekel, hogy összeillő pár vagyunk-e.
2021. máj. 21. 14:21
 33/38 anonim ***** válasza:
74%

"Nyilván egy negyvenes nőnek is lehet szexuális vonzereje és tényleg nézhet ki jól - de azért a huszonéves csajok uralkodnak a "piacon"."

Te vagy egy húszas sértett "nő" vagy, vagy egy lúzer pasi, aki így önigazol, hogy neki azért van húszas csaja, mert az a jobb, nem azért mert más nők levegőnek nézik.

(mondom ezt harmincas férfiként)

2021. máj. 21. 15:30
 34/38 anonim ***** válasza:
17%

32: KERESNEK. Tehát vannak elvárásaik, szempontok, amiket értéknek tartanak, a nem megfelelőnek ítélt lehetőséget elutasítják, míg a jónak ígérkezőt igyekeznek megszerezni, felhasználva a rendelkezésükre álló lehetőségeket... Mi ez, ha nem piac?

33) Anonim fórumon személyeskedsz anélkül, hogy egy gramm érvet is írnál... És te hívsz másokat lúzernek? 🙄

2021. máj. 22. 08:14
 35/38 anonim ***** válasza:
61%

34 Más dolog élni az életedet, csinálni a munkádat, hobbidat és ha betoppan az életedbe egy ellenkező nemű, azt megragadni, vagy kialakítani baráti kapcsolatokat és hirtelen rájönni, hogy ott lapul életed párja. Vagy mondjuk belekezdeni egy beszélgetésbe egy online fórumon teljesen más témában és rájönni hogy össze illünk.

Társkeresőn párt találni, lista alapján válogatni nem lehet. Én nem az alapján válogatok, hogy a listámon hány dolognak felel meg valaki és hidegen hagy amikor valaki azt fejtegetni nekem, hogy engem "megfelelőnek" tart. Ha két ember találkozik, és megvan a szikra, akkor lista nélkül is szerelem lesz belőle, lehet hogy nem is illik hozzád. Ez a párkapcsolatok forrása, nem a társkeresős listázás.

2021. máj. 22. 09:02
 36/38 anonim ***** válasza:
34-es,jogos. Viszont alapinformációk igenis fontosak. Ilyen pl a kor,távolság,gyerek meglét/vállalás. Bármennyire megvan a szikra ha vkinek pl gyereke van és a másik féltől ez a "felállás" teljesen távol áll.
2021. máj. 22. 09:32
 37/38 anonim ***** válasza:

35-ös, most te tényleg nem érted, vagy szándékosan nem akarod érteni a lényeget? 🤦‍♂️ Nyilván nem úgy kell ezt elképzelni, hogy az emberek leülnek listát írni, és pipálgatják a lehetséges jelölteknél, hogy hány kritériumnak felelnek meg.

Ez a lista elsősorban ÖSZTÖNÖS. Mondod itt például a szikrát. De az a szikra nem ok nélkül pattan ki, hanem van valamilyen háttere, amiért megjelenik! Tehát ha te mondjuk Példa Péterrel szikrát érzel, akkor lehet, hogy te nem foglalkozol a kiváltó tényezőkkel, de attól azok még ott vannak. Hogy neked azért olyan szikrás a Példa Péter, mert magas, mert markáns arcvonású, mert kellemes a hangja, mert erős testalkatú, mert izgalmas állása van és jó egzisztenciája.

Csakhogy attól ezek a "piaci szempontok" még ott vannak a témában, akár elismerjük ezt, akár nem.

Márpedig a világ jobb hely lenne, ha az emberek ezt elismernék. Kevesebb, frusztráció, reálisabb elvárások és boldogabb párok lennének.

2021. máj. 22. 11:21
 38/38 anonim ***** válasza:

Te nem érted. Nincs piac, ha nem akarod. Amikor beleszerettem a volt férjembe, nem a magassága (165 cm) nem a külseje fogott meg, hanem beszélgettünk sokat és rájöttem, hogy össze illünk. Előtte eszembe sem jutott volna érdeklődni iránta. Hogy nekem milyen (volt) a piaci értékem nem tudom, és nem is érdekelt, mert én őt akartam és senki mást. Udvarolt nála magasabb, helyesebb de nem érdekelt egyetlen percig sem. Nem akartam felmérni hogy milyen szintű pasikig terjedhet a vonzerőm.

Azt senki nem tagadja, hogy mindenkinek az kell aki valamiért vonzza. De ez nem piac olyan szempontból, hogy ha értékes ember vagy, akkor megtalálhatod azt, akinek te vagy a mindene. Mert van akinek fontos a jellem, a belső érték, a tudás, az intelligencia is és ezek bizony elsőre nem derülnek ki.

A piacon külső alapján válogatod a szép almákat, mert mást nem tehetsz. Illetve sokan töltünk el hónapokat, éveket egyedül mert várjuk azt, akivel összeillünk. Akkor is ha sok olyan ránk ír, aki amúgy helyes, meg jól néz ki meg minden rendben vele....de.

Aki piacként gondol erre az egész kócerájra, az nem érti, a nők miért nem választanak a sok mindenből. Nem érti, mert nem akarja megérteni, hogy van olyan is, ami "túl jó". A piacon ez nem fordul elő.

Végül: a piacon a dolgoknak objektív értéke van. Ami sokaknak kell, az kelendő. De engem hidegen hagy az is, hogy akit én választok mennyire kelendő, és az is, hogy én mennyire vagyok az. Biztosan több pasinak kellenék ha ismét húsz éves lehetnék, vékony és szép. De akit én most keresek, annak a számára én így vonzó vagyok és számomra ő is az. Az emberek nem árucikkek.

2021. máj. 22. 11:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!