Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felnőtt nőként, anyaként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt nőként, anyaként miért van az, hogy egyre fiatalabb férfiak, srácok próbálkoznak nálam?

Figyelt kérdés

43 vagyok. Leginkább arra számítottam családdal, 2 gyerekkel a hátam mögött, hogy hozzám hasonló korúak vagy idősebbek lesznek az udvarlóim, de ők is majd szép lassan elfogynak (amivel nincs is semmi baj). Ehelyett 30-as, de nem egyszer 20-as srácok is odajönnek, írnak nekem, inkább az utóbbi, mert manapság már minden a neten megy. Kihívó képeim nincsenek fenn sehol, csak jól tartom magam, bár erre mindig is adtam.

Túl azon, hogy nyilván hízelgő a kis egómnak ez az udvarlás, előttem az evolúciós háttér merült fel mint kérdés, hogy ahogy egyre kevesebb az esélyem a teherbe esésre / egészséges utód nemzésére, miért az egyre fiatalabbak jönnek? Ott van előttük az élet, egy fiatal csajjal sokkal jobb az esély a genetikai átörökítésre... tudom persze, hogy nem gyereket akar egyik sem, de az ösztön mégis egy idősebb nő felé hajtja őket. Miért?

2021. máj. 18. 04:10
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
53%
#19 Én kiírtam, hogy 40-50, erre a rám írók többsége 25-37 illetve 50+
2021. máj. 18. 15:28
 22/38 anonim ***** válasza:
64%

Érdekes, hogy azoknak akinek soha nem volt ilyenhez köze, váltig állítja, csak könnyebb préda egy negyvenes nő 🙄

De aki meg leírja, hogy ő bizony mindenféle fétis, komplexus nélkül odavan értük, azt meg lepontozzák.

Egyetlen negyvenes nőt sem ismerek, akik kétségbeesettek lennének úgy, hogy húszonévesekkel ezért összeálljanak. Sőt még csak nem is kaphatóak könnyebben, mert inkább körbenevetik ezt a különbséget.

Max win-win szituációban szexre.

Szóval álmodik a nyomor, hogy negyvenes nők húszas pasik karjaiba dőlnek :)

2021. máj. 20. 15:02
 23/38 anonim ***** válasza:
53%
Fordítva is működik a dolog! 40-es pasinak is lehet huszonéves barátnője. 😉
2021. máj. 21. 00:31
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de nem sok negyvenes pasi panaszkodik emiatt. Ők eléggé el vannak szállva maguktól. Reális önértékeléssel tudod, hogy kortól függetlenül nem illesz negyvenesként egy huszashoz és nem olyat keresel.
2021. máj. 21. 06:35
 25/38 anonim ***** válasza:
31%
Azért ugye senki nem hiszi azt, hogy szexuális vonzerő tekintetében (általánosságban) egy negyvenes nő meghalad egy huszast?!
2021. máj. 21. 07:45
 26/38 anonim ***** válasza:
67%

De igen!

Sok negyvenes nő van, akinek olyan szexuális kisugárzása van, amilyen egy húszasnak sosem lesz!

2021. máj. 21. 08:29
 27/38 anonim ***** válasza:
76%

#25 hat mar hogyne haladna:D

ezek a mai huszoneves lányok buták, egyéniség nélküliek (fogadok a bokavillantós gatya és a hosszú vasalt haj nálad is alap:D) egy negyvenes nő pedig határozott, nem picsog mindenen és ismeri az élet sóját.

2021. máj. 21. 08:47
 28/38 anonim ***** válasza:
69%

25 Álmodj csak. Mostani húszasok full önértékelis zavaros, tonna sminkes egyen insta lányok,

Igencsak meghaladja vonzerőben egy negyvenes. Sőt

Régebben is ez volt. húszas még lány. Negyvenes már NŐ.

2021. máj. 21. 11:34
 29/38 anonim ***** válasza:
0%

Hát persze, biztos ezért látni az összes híres férfit huszonéves csajokkal... 🤦‍♂️

Azért ezt a kérdést annyira egyértelműen megválaszolja a Valóság, hogy nem is értem ezeket a filozófálásokat!

Nyilván egy negyvenes nőnek is lehet szexuális vonzereje és tényleg nézhet ki jól - de azért a huszonéves csajok uralkodnak a "piacon".

2021. máj. 21. 12:47
 30/38 anonim ***** válasza:
75%
Sok híres férfi korban hozzá illő nővel áll össze, sok pedig akár idősebbel is. Az, hogy a pasik egy jó része agyatlan és a nőt kiegészítőnek használja, nem jelenti azt, hogy ne lennének olyanok, akik más értékeket is néznek. Piacon meg csak az van, aki árucikként tekint magára is és másokra is, olyan debillel meg ki akar összejönni?
2021. máj. 21. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!