Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha 35-40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha 35-40 feletti pasik megtudják, hogy a párom nálam fiatalabb, akkor egyből elkezdenek szemérmetlenül próbálkozni?

Figyelt kérdés

Kollégák, ismerősök.

Ameddig annyit tudnak, hogy van párom, nem próbálkoznak. Ha megtudják, hogy 25 éves, én pedig 28, azonnal elkezdenek nyomulni, 5-6 ilyen eset volt már. Többször is veszekedésig fajult a dolog, annyira nem fogták fel, hogy NEM, és tiszteletlenség, amit művelnek.

2020. máj. 9. 12:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert rohejesek
2020. máj. 9. 13:13
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Az 1-10 évvel idősebb az a halálzóna a férfiak számára ismerkedésben, szinte senki nem merészkedik oda és nem is próbálkozik. A nők 95%-át nem érdekli egy tőle 1-10 évvel fiatalabb férfi.

Férfiként több esélyünk van a 10-20 évvel idősebb középkorú/milf/érett nőknél, mint a tőlünk kicsivel idősebb nőknél. Szóval gratula a barátodnak!

26/F

2020. máj. 9. 13:36
 3/7 anonim ***** válasza:
60%

1. Valószínűleg jó csajnak tartanak, különben nem próbálkoznának :)

2. Sokan úgy gondolkodnak 35-40 évesen, hogy nekik egy "25 éves kiscsikó" nem ellenfél, simán tudják überelni minden téren. Pláne akkor, ha a nőtől még fiatalabb is a srác, mert manapság kb. az a közvélekedés, hogy az ilyen kapcsolatok alapból halálra vannak ítélve (mert a fiatalabb srác az első ráncok megjelenésekor úgyis le fog lépni egy tőle is fiatalabb, feszesebb pipiért). A kettő dolog eredője (vagyis hogy a srácot messze nem tartják konkurenciának, illetve a kapcsolatod is alapból "halálra van ítélve", mert te vagy az idősebb nőként), hogy kvázi szinglinek tekintenek.

Tudod mi a durva? Most belegondoltam én is 32 évesen egy ilyen helyzetbe (feltételezve, hogy egyedülálló lennék, a lány pedig kívül-belül rendkívül vonzó) és szerintem én is mindenféle gond nélkül kezdeményeznék, pedig sose nyomultam foglalt csajra. Szerintem ennek az lehet az oka, hogy egy nem komplexusos, akárcsak közepesen magabiztos, 35-40 éves férfi világképébe egy 25 éves srác, mint "konkurens férfi" egyszerűen nem fér bele, ezért szimplán nem is létezik. Kicsit kisarkítva, ez olyan szitu, mintha egy 6 hetes kiscicára kellene potenciális veszélyforrásként tekinteni. Egyszerűen nem menne...

P.S.: Ez a korosztály zömében már hazás vagy stabil kapcsolatban van, érdekes, hogy te ennyi ilyen korú, szingli hapsit ismersz...

2020. máj. 9. 13:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak tipp, de azt gondolhatják, hogy egy 23 éves fiú semmi egy 35 éves férfihez képest. Majd ők megmutatják neked mi az igazi férfi erő.

Visszagondolva, hogy én milyen voltam 23 évesen, van ebben ráció. Ugyanakkor nem indulnék rá egy 25 éves lányra. Másik generáció vagyunk. Sok idősebb pasi ezt nem tudja vagy nem akarja felfogni vagy csak a szexre megy, akkor meg mindegy...

35F

2020. máj. 9. 13:58
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát, nekem meg ők a nagy semmik. :)

A párom pedig 7 éve a párom. És némelyiknél sokkal többet tett le az asztalra már most, amelyiknél pedig nem, időarányosítva tulajdonképpen azoknál is.

Felőlem gondolhatnak olyanokat, amiket ti is írtatok, csak aztán ne legyen felháborodás ha nem jön be a dolog, és a végén meg vannak alázva.

Utolsónak: A párom nem 23, hanem 25 (igazából 2 hónap és 26), én 28.

"Ez a korosztály zömében már hazás vagy stabil kapcsolatban van, érdekes, hogy te ennyi ilyen korú, szingli hapsit ismersz…"

Ó, ha mind szingli lett volna… :)

2020. máj. 9. 14:14
 6/7 anonim ***** válasza:
A 35-40 körüli pasik mindig szemérmetlenül próbálkoznak. Főleg ha megtudják, hogy te vagy 25 😂 tisztelet a kivételnek, akik mellett szívesen lennék 10 évvel idősebb fejjel, mert rá sem néz a huszonévesekre.
2020. máj. 9. 15:18
 7/7 anonim ***** válasza:
#3 nem kell ahhoz szinglinek lenni. A munkahelyemen rám is főleg a házas 40 körüliek akartak nyomuln. Undorító
2020. máj. 9. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!