Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kálvin téri könyvtárban mennyire lehet csajozni? Van aki szokott ott próbálkozni?
Figyelt kérdés
Fővárosi Szabó Ervin könyvtár és nyilván nem most amikor zárva van :D2020. márc. 28. 20:17
1/11 anonim válasza:
szerintem tök könnyen az a lány akinek annyi ideje van hogy olvasson és még el is jár valahova, hogy könyvet szerezzen magának és szándékosan nem netről tölti le, az tuti könnyű préda, jó tippet adtál bro, ha nem lesz kijárási tilalom én is oda fogok járni zaklatni az intellektuell hölgyeményeket :P ;)
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi,ezen rendesen felnevettem xDD
2020. márc. 28. 20:51
3/11 anonim válasza:
Szerintem a Kálvin téri is zárva van :) Egyébként pont annyira lehet mint bármelyik más könyvtárban, vagy bárhol máshol. Köszönsz, megszólítasz, beszélgetsz. Ismerkedni bárhol lehet, még akkor is ha a könyvtárba nem éppen azért mennek az emberek (hozzáteszem: kulturáltan, udvariasan, nem tolakodóan).
4/11 anonim válasza:
Én szoktam oda járni, a közelben van az egyetem íg ideális hely. Én biztos örülnék ha megszólítana valaki:)
6/11 anonim válasza:
Jó ötlet, menjünk könyvtárba csajozni! :DD
7/11 anonim válasza:
Ha Lidlben tudtam, akkor a könyvtárakban is lehet.
És tényleg jó az ötlet:)
8/11 anonim válasza:
Ha kellőképpen nyitott csajt szólítasz meg, akkor nyilván ott is lehet ismerkedni. Kérdés, hogy mennyi nyitott csaj van, és mennyi az olyan, aki hisztizni kezd, hogy "a könyvtár nem erre való hely, micsoda proli dolog már zaklatni azt, aki esetleg a vizsgájára készülne, vagy a beadandójához gyűjtene anyagot".
9/11 anonim válasza:
Szanalmas otlet mert a csaj esetleg azt hiszi h te is valami konyvmoly vagy mint o, kozben meg full nem. Egyejszakasra meg szerintem felejto a konyvtar. Megneznem hogy szoltok hozza, amirol olvas. Mert megszolitod es nyilvan valami intellektualis tema jonne fel, meg rogton kamuval indithattok, mintha nem csak maga a csajozas miatt mentetek volna oda. Annyira bena.
10/11 anonim válasza:
Én békeidőben oda jártam tanulni. Volt is rá példa, hogy leszólítottak, de őszintén szólva tanulni járok/jártam oda, nem ismerkedni.
Az első gondolatom az volt, hogy vajon hány lánnyal teszi meg még ezt ugyanitt.
Mindenesetre bátor lépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!