Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek be fog próbálkozni 3. Randin?
Van egy kulfoldi srac aki Magyarorszagon Dolgozik 3 evig. Most Komaromban lakik, en meg Pesten. 4 hete ismertem meg, elso heten csak leveleztunk, masodik heten feljott hozzam Pestre es nalam aludt. Akkor csak filmeztunk, es adott egy szajra puszit. A harmadik hetvegen en mentem hozza Komaromba, akkor mar olelgetett, tobbszor is szajon puszilt, (meg 2x megcsokolt), meg osszebujva aludtunk. Es most lesz ezen a hetvegen egy ujabb tali, ‘megint en megyek hozza es nala leszek a hetvegen. Szerintetek fogja majd kezdemenyezni a szexet? En nagyon szeretnem, mert kivanom ot, de felek korai lenne, nem szeretnem hogy konnyuverunek gondoljon :( Illetve nem tudom, hogy o egyaltalan be fog e probalkozni..
Ő 31 eves, en 24
Hát mi ezt sajnos nem tudjuk előre megmondani, de az tény, hogy finoman fogalmazva is lassan haladó típus... A férfiak többsége több hetes levelezgetés után, ha ott alszik a lánynál akkor tuti nem csak szájrapuszit akarna adni ha van egy kis kraft a tökeiben.
Egyébként dönts el mit akarsz, vársz-vársz, hogy na most hátha, vagy nem úgy viselkedsz mint egy 14 éves fruska, hanem mint egy 24 éves - elvileg - érett nő és igen erősen célzol rá, hogy neked biz' már jólesne a szex.
Itt egy tisztesseges ficko aki nem maszik rad egybol es neked az a baj? Mas csaj orulne....
Igen, konnyuveru vagy.
Hagyjad majd alakul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!