Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tennem, hogy ne legyenek belém szerelmesek?
Figyelt kérdés
Az van, hogy ha megláttnak engem egyből én leszek a mindene, de ez még nem minden. Ha megismeri a személyiségem még jobbá belém szeretnek, én meg nem tudom levakarni őket magamról. Ráadásul ha lefekszem velük mert ugye bár férfiból vagyok, akkor olyan szinten megszeretnek, hogy nélkülem nem tudják elképzelni az életüket. Volt, hogy ezért öngyilkos is lett pár leányzó. Ezért kérlek, könyörgök nektek, írjátok meg lányok, mi az a dolog ami miatt instant elutasítotok egy fiú.2021. máj. 17. 07:46
41/43 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy ne legyenek beléd szerelmesek, akkor nyisd ki a szád!
Ha meglátják a csajok hogy kilóg belőle a gémeskút, akkor visítva szaladnak el!
42/43 anonim válasza:
Helyesen írni sem tudsz... ne már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!