Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tennem, hogy ne legyenek belém szerelmesek?
Szerintem megmutattál annyit most a személyiségedből, hogy épeszű ember a többire már nem kiváncsi.
Valószínűleg vicc az egész, ha tippelnem kéne nagyon sikertelen vagy a nőknél, ezt viszont tényleg a személyiségednek köszönheted, ami jó elcseszett😄
Jaa és nem, ez kicsit sem volt vicces. “Többen is öngyilkosak lettek miattam.” Nagyon hihető
"Ezen nem fog segíteni ha meg hízok, ennél sokkal jobban szeretnek engem, hogy valami ilyen kis hülyeség miatt kiábránduljanak belőlem."
Mi miatt szeretnének jobban, ha nem csak a külsőségek miatt?! Mert, hogy arrogáns, idegesítő és nagyképű vagy, amik olyan tulajdonságok, amik abszolút nem tesznek vonzóvá, sőt ha ilyen megnyilvánulásaid lennének személyesen is engem 3 perc alatt úgy kiidegelnél, hogy otthagynálak..
Szóval még mindig keresem, hogy mi a valóság alapja ennek a sztorinak...
Hát épp ez az, már annyira szar alak vagyok velük, hogy egy épp eszű ember nem akarna velem ismerkedni, de ezek mégis odáig vannak értem.
#22 Pontosan. Ez már annyira abszurd, hogy egy vicc. Miért nem lépnek tovább a lányok, lehetne egy boldog életük egy másik személlyel, de nem ők utánam vágyakoznak. Nagyon sikertelen vagyok a nők visszautasításában, mert az eddigi életem során egyet se tudod rólam lemondani.
24-es válasznál
* de nem, ők utánam vágyakoznak.
Remekül leírtad mi lenne a normális megnyilvánulás ha úgy viselkedik egy ember mint én. De valahogy a lányok képesek az igazi személyemet látni, át látnak a színészkedésemen, valahol megtudják milyen jó ember vagyok és csak azért vagyok bunkó, hogy ki szeressenek belőlem, ezért epekednek utánam még jobban.
Igen, bennem is megtalálható a hiba. Én sem lehetek tökéletes. Vannak akik nem értenek a matematikához, akadnak ronda emberek, egyesek nem túl elmések, nekem pedig nem jó helyesírássom. De ez jó dolog, mert gondolják az emberek, hogy hiába való az életek, mert még bennem is fel lelhető hiba, van noha egyetlen olyan terület amiben mások túl tudnak szárnyalni.
Sajnos ezt nem tehetem, mert amint megláttnak a lányok ők is vágyakoznak majd utánam, amiből viszonzatlan szerelem lenne, aminek én nem akarom kitenni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!