Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy mai lányok ez a ideáljuk?
-Legyél jó képű/kockás hasú
-legyél egészséges(Kb semmi fogyatékosságod/szidromád ne legyed)
-Legyél gazdag
-farkad legyen 20 centi legalább
-legyél gazdag
-legyél extra kemény,és menő
-És legyen göndör hajad vagy hosszú hajad(és még hosszú haj mellé szakáld/bajuszod)
-legyen diplomád
-szeress őt,és tiszteljed(vagyis a nőt)
-legyen menő autód
-Apja meg legyen arnold schwarzenegger/sylvester stallone kinézetű
-És szeresd minden állatokat
Senki ne vegye magára,de tényleg ezt veszem észre,hogy a lányok ilyen pasikat szeretnek,de mondjátok el,miért ilyen nagy a mérce?
Komolyan..
Jó,én se vagyok egy szépség,meg nem a gazdag környéken lakok,meg nem vagyok egy nagy f...a gyerek,de mégis elmondhatom magamról hogy van egy biztos állásom,jó jövedelmem,meg van legalább önbizalmam.
20/f
9
"Mondjuk az írásod alapján a gondolkodás rejt számodra kihívásokat, és nekem pl nem kell kockás has, autó, gazdagság, diploma. De nem árt, ha írástudó az illető. Te meg ugye..."
Hallodtál hogy dilessziás vagy szr falusi iskolába járt?
Mondjuk könnyü beszélni neked,és tudjuk miért..
11
A dyslexia nem így nyilvánul meg.
10
"Az én összes barátom nem volt a közelébe sem ilyen ideálnak, viszont értelmes és vicces volt. Te csak keserű vagy, lenézed a nőket. Ebből milyen kapcsolatot akarsz?
Ha összeszednél egy "jónőt", akkor meg nem tudnál vele mit kezdeni, mert azon aggódnál, hogy nem vagy elég jó neki. Ami igaz is lenne."
Jó,lehet hogy keserű vagyok,de én nem nézzem le a nőket,csak tipik helyzet hogy még boltban is meg a metrón is meghallod hogy néhány ürge rólad beszél hogy milyen undórító vagy.
De nem is az várom el,hogy legyen xl-les csecse,meg nicky minaj segge,csak annyi hogy ne nézzen le :/
13
Kicsig dilessziás vagyok,hát na,kinek hogy nyílvánul meg
14
Tényleg undorító lehetsz, ha kibeszélnek a nyilvánosságban. Ilyen esetben sajnos el kell fogadnod a tényt, hogy nehezebb párt találnod.
"Jó,akkor én is mondhatnám hogy csak jó mellű,és jó seggü meg szép okos csajokkal jövök össze,és nem is nézzem hogy hogyan viselkedik."
Csak nyugodtan, hidd el, egy lány se fog zavarni és/vagy érdekelni.
"Oszt engem nem érdekel,akinek teszik a pofám az be kaphatja"
Ezért nincs senki, akinek kellenél.
16
Hát vazze..
Jó,de nem is az hogy ronda vagyok mint a bánat,hanem azt,hogy még az is elfordul aki még nem is "szép"...
18
Oszt engem nem érdekel,akinek nem teszik a pofám az be kaphatja*
Bocs,elírás xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!