Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ráírjak a pasi feleségére?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírjak a pasi feleségére?

Figyelt kérdés
Nagyon megbántott ez a féreg,és azt gondoltam ráírok a feleségére bosszúból ,hogy a férje minden nőt megdug és minden nőnek írogat meg dícsérgeti őket nyílvánosan.Van bizonyítékom is. Csak szeretnék rajta bosszút állni,hogy tudja meg nem minden nő hülye és jàtékszer,mint ahogy gondolja
2021. máj. 16. 11:22
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
62%

A feleség mégis MIRŐL tehet?

A férj a hibás, amiért a fél világot megdugja.

Abban igazad van, hogy elmondod a feleségnek, nyíljon ki a szeme, de ez a "szardarab"-beszólás ultragáz.

2021. máj. 16. 18:17
 52/54 anonim ***** válasza:
62%

Ismerek ilyen típusú pasit. Ha a felesége nem veszi észre, akkor nem is akarja észrevenni és akkor se hinné el, ha a szeme előtt csinálnák...

Már abból is lehet tudni, amilyen szinten flörtöl a nőkkel Fb-on is. Csak egy kis közös szelfi, mindig más hölggyel...hát tudod...Aztán amikor nagyon puskaporos otthon a hangulat, kirak egy idilli családi fotót az asszony leszerelésére. Elég szánalmas.

Az is szánalmas, aki azt hiszi, majd ő fogja felnyitni a feleség szemét és ettől majd bármi változik. Ugyan már...Én is lefeküdtem volna vele, teljesen elcsavarta a fejemet, nem tudtam tisztán gondolkozni, csak játszadozott velem. Volt egy pont, amikor iszonyú dühös lettem rá, de soha nem akartam neki ártani, még akkor se. Igazából sajnáltam volna elsősorban a gyerekeit, aztán a feleségét is. De mindegy, biztos vagyok benne, hogy a felesége tudja, hogy van még néhány háremhölgy, csak épp homokba dugja a fejét.

2021. máj. 16. 18:37
 53/54 anonim ***** válasza:

ma 18:17

Mondjuk arról tehet, hogy tátott szájjal végignézi ahogy a férje regisztrál társkereső oldalon egyedülállónak beállítva magát, vagy akár a való életben hazudik nőknek, és tisztába van vele hogy a férje más nőket átver folyamatosan is akár. Mondjuk ezért, például.

Én biztos nem hagynám a férjemnek. Oké, akkor hulyitse egyedül a nőket, de nem házas férfiként... Ezeket nem lehet nem eszre venni.

2021. máj. 16. 22:46
 54/54 anonim ***** válasza:
62%
Undorító ez... akkor persze nem volt rossz pasi amikor Te össze feküdtél Vele. Szerető voltál. Lecserélt mert Tőled jobbat talált nyilván ezek alapján tudjuk miért. Ne pattogj inkább emelt fővel lépj tovább. Főleg ha több dublőre is van a nagy " szerelmednek"
2021. máj. 29. 21:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!