Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ráírjak a pasi feleségére?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírjak a pasi feleségére?

Figyelt kérdés
Nagyon megbántott ez a féreg,és azt gondoltam ráírok a feleségére bosszúból ,hogy a férje minden nőt megdug és minden nőnek írogat meg dícsérgeti őket nyílvánosan.Van bizonyítékom is. Csak szeretnék rajta bosszút állni,hogy tudja meg nem minden nő hülye és jàtékszer,mint ahogy gondolja
2021. máj. 16. 11:22
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
100%
Ha írsz neki, akkor azért írj, hogy rendes legyél a nővel, hogy ha nem tudná, akkor tudja, hoy csalják és ne bosszúból.
2021. máj. 16. 14:56
 42/54 anonim ***** válasza:
91%

Szóval amíg dugott nem volt baj sem az, hogy nős sem az, hogy másokat is dug. Azt hitted majd te leszel a nagy ő, majd mindenkit elhagy miattad. Mivel nem így történt akkor most ő a féreg. Persze ha rajtad múlott volna akkor szívesen lennél ezzel a féreggel, csak hát nem rajtad múlik. Mondjuk magad szerint te mi vagy ha össze feküdtél egy nős pasival, szívesen akár elvetted volna a családjától? Az már csak ráadás, hogy közben van egy másik nős is akivel még mindig tart a kapcsolatod. Szóval te vagy a morál netovábbja. Te írod róla, hogy mekkora szemét stb... Na erre mondják, hogy az önkritika teljes hiánya.

"hogy tudja meg nem minden nő hülye és jàtékszer,mint ahogy gondolja"

Hát nem minden nő, de te az vagy ezek szerint.

2021. máj. 16. 15:01
 43/54 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a kérdező egy troll. A feleségem szerint meg egy ostoba liba. Még jó, hogy nekem meg van engedve, hogy mással is dugjak, ha akarok :)
2021. máj. 16. 15:08
 44/54 anonim ***** válasza:
0%

Huhh, nekem is volt már hasonló esetem, szintén házas pasi próbált átverni, de hála istennek nem tudott, mivel volt annyi eszem, hogy nem bújtam ágyba vele, rájöttem már előtte hogy átverés lenne az egész.

Rengeteget gondolkodtam az eset után, és tudjátok mire döbbentem rá?! Hogy a legnagyobb féreg az maga a felesége a csávónak!

Ez a csávó is rajtam kívül még 5 csajjal kavart mint utóbb kiderült, és hogy nem tűnik fel a feleségének otthon hogy a neten keresztül kiadja magát egyedülálló társkeresőnek, és minden csajt átver?!

Mind a kettőre haragudtam akkor. Bizony, a felesége is ugyanolyan undorító cinkos, szívem szerint pofán vágnám, a többi átvert lány helyében is. Nem látja mit művel a férje? Hagyjuk már...

2021. máj. 16. 15:11
 45/54 anonim ***** válasza:
0%

De mint írtam, az volt a szerencsém hogy hála istennek nem tudott átverni olyan szinten, mert rájöttem hogy átverés lenne... Mázlim volt.

De nagyon undorító dolog az ilyen.

Az is mindennek lehordta a feleségét, és nekem mesélte hogy gruppen szexelt meg ilyen abberalt dolgok... Megérdemlik egymást.

2021. máj. 16. 15:14
 46/54 anonim ***** válasza:
0%

Előző vagyok, boccs lemaradt azt mesélte hogyan szexelt MÁS NŐKKEL*

A felesége háta mögött természetesen

2021. máj. 16. 15:15
 47/54 A kérdező kommentje:
44 no igen. Bár ez szerintem akkor is vele maradna ,ha tudná,hany nővel csinálja!! Büdös neki dolgozni menni ,így könnyű eltartattja magát!! A csávó meg baszik össze -vissza. Ez fer??! Állít9lag tudja is,hogy ezt csinálja,de kétlem ,hogy tudja hogy 3asozgat a haverjával. No majd lehet belemegyek én is és felveszem az egészet tittokba a feleségnek majd elküldöm. Ezt biztos nem fogja tudni ....
2021. máj. 16. 15:43
 48/54 anonim ***** válasza:
0%

44-es vagyok.

Undorító típus az ilyen, ismerem... A Facebookon meg megy a külvilág felé az egy család vagyunk, jaj de szeretjük egymást és milyen boldogok vagyunk együtt típusú fényképek, posztok...

Valahol sajnálom őket, megérdemlik egymást (az én esetemben!).

2021. máj. 16. 15:54
 49/54 anonim ***** válasza:
37%

“ gruppen szexelt meg ilyen abberalt dolgok...”

Ebben mi az abberált?

“Állít9lag tudja is,hogy ezt csinálja,de kétlem ,hogy tudja hogy 3asozgat a haverjával. “

Miért baj ez? Neked is meg van engedve.

“ No majd lehet belemegyek én is és felveszem az egészet tittokba a feleségnek majd elküldöm.”

Ettől neked miért lesz jobb? Ja nem lesz jobb. A bosszú meg dedós dolog. Dedós vagy? Kis dedós. Nem irigyellek. Nem szeretnék én is dedós lenni.

2021. máj. 16. 16:33
 50/54 anonim ***** válasza:
100%
senki nem veszi észre hogy troll?
2021. máj. 16. 17:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!