Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bámult az a 2 nő?
Ma ültem egy kávézóban, vártam a barátnőmet. Ült egy másik asztalnál 2 nő, az egyik ilyen tetovált, pasis, másik meg ilyen napszemüvegben, meg atlétában volt. Mikor asztalt kerestem, már akkor bámultak, aztán végig, míg meg nem jött a barátnőm. Annyira zavart már, hogy inkább leléptünk. Nem volt rajtam semmi fura, hosszú hajam van, egyszerűen öltözöm. Barátnőmnek is feltűnt, hogy az egyik, a tetovált mereven nézett, akármit csináltam. Mikor mentem el, akkor még meg is fordultak utánam. Ez mitől lehetett? Lehet, hogy leszbik voltak?
18/L
elöl és hátul is átütött a menzesz a nacin :)))
nyugi, eccerűen csak megkívántak.
mellesleg velem is volt hasonló szitu,akkor vagy beintek vagy oda szólok mi a gond, tényleg rohadt kellemetlen amikor mereven bámulnak a pofádba semmi pofátlanság érzet nélkül,akkor kicsit felidegesedek hogy lehet valaki ekkroa paraszt :D
23/f
ezen most ne kapd fel a vizet,mert nem mondtad hogy nő vagy.ők meg honnan tudhatták volna??
különben meg lehet hogy Łezbik voltak.ki tudja??
nem kell ezenn rágódni,ezt gondolom mindenkivel megcsinálják.
ma 10.37: nézd meg az aláírást
[18/L]
Na, akkor milyen nemű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!