Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb lesz ha már beletörődöm a magányos életbe?
24 leszek kapcsolatom nem volt. És szerintem már nem is lesz. Tapasztalat nélkül minden lány elutasít és magaláz ebben a korban. Meg amúgy sem jók a szociális készségeim.
Igazából szeretnék majd családot, de nem sok esély van rá. Sosem gondoltam volna hogy ilyen szerencsétlen leszek a lányoknál. 😔
Nehéz így boldognak lenni mert vágynék rá. Hogy lehet elfogadni azt amit nem akarok, nem tehetek róla hogy nem tudok kapcsolatot teremteni, meg lányokat sem találok. Sokat olvastam a neten erről meg át is gondoltam hogy hogyan kéne de lehetőségem sincs gyakorolni.
Ilyenfajta gondolkodással, hogy elkönyvelted magadban, hogy úgysem lesz, akkor ja, jobb lesz.
Vagy összeszeded magad és fejleszted az önértékelésed, és nem árad belőled ennyi negativitás, akkor van esélyed.
24 évesen semmiről nem vagy lekésve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!