Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viselnètek, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselnètek, ha a párotok ezt mondja?

Figyelt kérdés

A párom többször bevallotta már nekem, hogy sajnos gyengesége ellenállni a csinos nőknek. Nem csalt meg még..de ezzel most azt érte el, hogy sokszor attól félek, hogy egyszer majd nem fog tudni ellenállni. Hiába szeretnék bízni benne, így állandóan ott van bennem a mi van ha..

Nektek volt már ilyen párotok? Hogy kezeltétek?

2021. máj. 10. 14:23
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Én mar elvagyok keseredve.. szerintem hűség már nem is létezik manapság.. hiába keresem az ilyen férfit.
2021. máj. 10. 16:10
 12/22 anonim ***** válasza:

"O úgy gondolja, hogy nem szègyen megvallani a gyengeségeit és hogy ilyen téren dolgoznia kell magán. De én már úgy érzem, elég bizalmatlanságot gerjesztett. Mert kb olyan, mintha pengeèlen tancolnánk és azt várjuk, mikor jön be a képbe valami csinos harmadik."

de mi az a konkrét gyengeség? mi az, amin dolgoznia kell? azt mondtad, nem csalt meg. mi az, aminek konkrétan nem tud ellenállni? nekem ez így nagyon homályos.

2021. máj. 10. 16:15
 13/22 anonim ***** válasza:

Ahhoz kell egy csinos nő is ,aki adja magát.

Kinek nem tetszik egy csinos ember a másik nemből?

2021. máj. 10. 16:17
 14/22 A kérdező kommentje:
Szó szerint azt mondta, hogy könnyen kísértésbe jön a női szépség láttán és hogy nagyon szereti a csinos nőket és hogy dolgoznia kell azon, hogy ne csabuljon el olyan könnyen. Ez hangzott el szó szerint.
2021. máj. 10. 16:17
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Engedd el.
2021. máj. 10. 16:20
 16/22 A kérdező kommentje:
#15 csak akkor meg én vagyok a köcsög , hogy még nem is történt semmi és kidobom.
2021. máj. 10. 16:25
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy attól köcsög. Azzal élsz akivel akarsz.
2021. máj. 10. 16:30
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

#16 ilyen erővel ha bejelenti, hogy embert fog ölni, akkor addig nem hagyod ott, amíg ténylegesen nem teszi meg?

nem kell ezt túlizgulni, hogy "én vagyok a köcsög" meg hasonló. azzal a hozzáállással, ami neki van, te nem tudsz kibékülni, úgyhogy jobbnak látod külön folytatni, ennyi.

2021. máj. 10. 16:33
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Konkretan kozolte veled, hogy meg fog csalni, ha pedig ezt szo nelkul hagyod, akkor megvonja a vallat es "en megmondtam elore, hogy ilyen vagyok" felkialltassal mar azt csinal, amit akar. Te ezt vagy elfogadod, vagy nem. Rajtad mulik. Keress normalisat, ez agyilag kuka.
2021. máj. 10. 16:53
 20/22 anonim ***** válasza:

10es válaszolóval èrtek egyet.

Úgy adta elő, mintha valami nagyon nagy dolog lenne, hogy ő ilyen őszinte és inkább örülnöd kellene(🤣) és szépen próbálja burkolni, mentesíteni magát a majd bekövetkező csalások alól.

Aztán majd következik a "nem tehetek róla", "tudtad jól,hogy ez a gyengèm", "nem voltam èsznèl" szöveg.

Aztán majd bánhatod, hogy még több időt fecsèreltèl rá,miközben már most èrezted mi lesz.

A másik dolog, meg ha nem így lesz (amit kètlek) akkor ez a mondata a sírig fog kísérni és sosem leszel igazán nyugodt és felszabadult a kapcsolatotokban.

A párodnak meg realizálnia kellene, hogy nem működik neki a monogám kapcsolat, kár vergődnie és másokat(téged) megbántania. Keressen nyíltat, olyan embert aki hasonló hozzá.

2021. máj. 10. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!