Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sértő ha friss kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sértő ha friss kapcsolatban nem akar foglalkozni a szülinapommal?

Figyelt kérdés
Másfél éves kapcsolat. Azt mondta a párom válasszak/vegyek valamit a szülinapomra, ne neki kelljen agyalni meg elmenni megvenni, nem akar haszontalan ajándékot. Nekem pont az lenne a lényege, hogy foglalkozik a dologgal, nem maga az ajándék. Nektek hogy esne?

2021. máj. 10. 10:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
26%
Kérdező, te mit vettél neki a szülinapjára?
2021. máj. 10. 11:29
 12/17 anonim ***** válasza:
95%
Én is utálom az ajándékozást, de a szülinap és a karácsony az szent és sérthetetlen még nálam is. Más nem, de ez a kettő igen. (Harmadiknak meg bejön majd a házassági évforduló.)
2021. máj. 10. 11:34
 13/17 A kérdező kommentje:
Nekem teljesen mindegy lenne mit kapok, nem ez a lényeg. Az esne jól, ha foglalkozna vele, gondolkodna rajta, ha fontos lenne neki. Lehet az egy tábla csoki is, vagy egy virág nem az értéke a fontos, hanem az, hogy szívből adja. Én vettem neki tortát, bon bont és ajándéktárgyat a szülinapjára.
2021. máj. 10. 12:18
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Én inkább örülnék neki.

Ja, tudom..nem vagyok romantikus sem.

De valahogy nem is izgat a szülinapom.

Nem igazán szeretek ajándékot kapni.

Ha ezt leszámítva nem egy rossz természetű ember,akkor nem zavarna.

Ha meg még választhatok valamit,akkor még az ajándék is örömet okoz.

2021. máj. 10. 12:22
 15/17 A kérdező kommentje:
Igen.. nem is az a bajom, hogy megkérdezi, hogy mit szeretnék, vagy hogy én választhatok..hanem az a szöveg, hogy "had ne én agyaljak rajta meg menjek el megvenni".. akkor fogjon kézen és menjünk el együtt..
2021. máj. 10. 12:25
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a férfiaknak van a legkönnyebb dolga. Nincs olyan alkalom, amit ne lehetne letudni egy csokor virággal meg egy bonbonnal. Karácsony: parfüm. Csak ki kell lesni, milyet szeret, és ennyi.
2021. máj. 10. 15:14
 17/17 anonim ***** válasza:
53%

Friss kapcsolat a másfél év???? Mi még csak most leszünk egy éve együtt, de 5 haónapja együtt is élünk. Januárban van a szülinapom, kaptam virágot meg csokit. Nekem bőven elég volt ennyi.

Ha ennyi idő alatt nem tudja azt, hogy milyen csokit szeretsz mondjuk, vagy annyit, hogy elvisz vacsorázni (terszokra lehet mindenkinek), akkor itt nagyon nagy a baj.

7-es, 8-as én örülök a praktikus ajándékoknak is. Karácsonyra ostyasütőt kaptam, és nekem az is megfelelt.

De nekem a stílussal van bajom.

Ha nem akar vele foglalkozni, akkor annyi lett volna, hogy a születésnapdon odaáll eléd, hogy drágám, boldog születésnapot, ne haragudj nem volt időm vagy nem tudtam, hogy mit vegyek neked. Mit szeretnél ma csinálni. Ennyi. Szerintem ettől majdnem minden nő elolvad, és szeretve érzi magát, de amit ő mondott az milyen már?

2021. máj. 11. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!