Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem ezt a képet küldte el nekem szülinapomra szerintetek szexelni akar?
Figyelt kérdés
[link] Nem tudom mire véljem ezt tőle :D jóban vagyunk nincs egyikünknek se senkije és erősen felhívta erre a figyelmemet szerintetek akar valamit? Azt hallottam, hogy más pasikat elküld nekem meg ilyeneket küldözget... Szerintetek kérdezzem meg óvatosan? :D2014. máj. 2. 17:08
1/20 anonim válasza:
Miért ne? Kérdezz rá, max elküld melegebb helyekre :D
2/20 anonim válasza:
Először is nagyon sok eszed lehet, hogy ide kipakolod az exed képét, másodszor ha te nem ismered az exed viselkedését, sítlusát, akkor miből gondolod hogy itt valaki is egy kép alapján meg fogja neked tudni mondani hogy mi a fészkes fene járt az exed agyába amikor ezt a képet elküldte neked.......mennyi ész.....
3/20 A kérdező kommentje:
De nem tudom őszintén gondoljátok megéri vele elmenni egy búcsú körre ?:DD
2014. máj. 2. 17:11
6/20 A kérdező kommentje:
Csak ezt küldte.. :( De nagyon komoly figura úgy beszélgetünk mint a haverjaimmal :D Ezt nem akarom elveszíteni belőle ha elkezdünk megint kavarni ...
2014. máj. 2. 17:14
8/20 A kérdező kommentje:
Nem csak pettingeltünk de az áááá nagyon jó volt és most ezzel nagyon felhúzta az agyamat... Normális hogy ennyire elvette az eszemet ezzel? Rafkós kis nő ... :DDD
2014. máj. 2. 17:20
9/20 anonim válasza:
Miért nem szerzed megint vissza, hátha másodszorra összejön? Tényleg szép.
10/20 anonim válasza:
Hát barátom.. ha neked bejön akkor talán rárepülhetnél, de azért fontold meg.. nem rossz nem rossz de tényleg gondolkodj el megüti-e a küszöböt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!