Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exem ezt a képet küldte el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem ezt a képet küldte el nekem szülinapomra szerintetek szexelni akar?

Figyelt kérdés
[link] Nem tudom mire véljem ezt tőle :D jóban vagyunk nincs egyikünknek se senkije és erősen felhívta erre a figyelmemet szerintetek akar valamit? Azt hallottam, hogy más pasikat elküld nekem meg ilyeneket küldözget... Szerintetek kérdezzem meg óvatosan? :D
2014. máj. 2. 17:08
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hát ez hatalmas az utolsó hozzászólónak :DDD De nem tudom ő nem olyan hogy akárkivel mert volt is miatta balhé egyik nyomorék haverom el akarta venni ő meg pofán vágta , kicsit fiús de bírom mert elég egyedi stílusa van viszont nem akarom elveszíteni a haveri kapcsolatunkat mert nagyon ritka egy ilyen lány most küldjem el őt más faszihoz vagy mit tegyek ? Amiatt megsértődik ha elküldöm máshoz mert "hiánya" lehet ? :D
2014. máj. 2. 17:28
 12/20 anonim ***** válasza:
Legyél önálló, mi honnan tudjuk, hogy te mit szeretnél jobban? :)
2014. máj. 2. 17:30
 13/20 A kérdező kommentje:
De nem tudok dönteni :D Ti a helyembe belemennétek ?:D
2014. máj. 2. 17:39
 14/20 anonim ***** válasza:
bunkó vagy, hogy ide kiteszed a képét, s megírod, hogy mi volt köztetek...
2014. máj. 3. 14:22
 15/20 anonim ***** válasza:
A helyedben úgy megdugnám, hogy lábra se tudna állni... utána meg elgondolkoztok, hogy mit akartok egymástól.
2014. máj. 3. 14:36
 16/20 A kérdező kommentje:
Ez egy anonim oldal nem tudom egyesek mit verik magukat erre nem pucéron raktam ki még ha lenne róla képem se csinálnék vele ilyet ... :D Egyébként beszéltünk és hárítottam a dolgot szóval van még kis időm elgondolkodni de utálok ilyen dolgokba dönteni mert fontos nekem ez a lány :S
2014. máj. 4. 11:24
 17/20 anonim válasza:

Van egy tippem. Úgysem fog menni mert más vagy mint én, máshogy gondolkozol, de azért ki tudja, talán van remény.

Ülj le, nyugodj meg.

Zavard ki a szívedből az összes fölösleges gondolatot és a negatív érzelmeket. Gondolj a szeretetre. Gondolj arra, hogy szeret vezet az igazi boldogsághoz - akkor lehet csak normális élet a Földön, ha megtanulod ugyan úgy szeretni az összes embert, akkor majd nem lehúzni és átverni akarják egymást az emberek, hanem felelősséget vállalnak és segíteni fogják egymást. Mintegy önzetlenül.

Ha megérted a 'szeretet' eme idealizált de óriási szerepét, akkor esetleg rájöhetsz arra hogy elég lenne mindenhez csak szeretettel hozzáállnod. Kicsit nehéz, mert sajna ma minden egyes nap ennek az ellenkezőjét tanuljuk, ez mondjuk kár.

Ha a lányhoz is hozzá tudnál így állni (meg az életedben mindenhez) akkor valószínűleg nem lenne több komoly problémád.

Nem szerelemről írok, pusztán őszinte, emberi szeretetről - elvileg mindenki képes rá.

Ne akard kihasználni, de ha szeretnétek egymással lenni, megérdemlitek mindketten.. szerintem így állj hozzá, és nem kell problémázni.

2014. máj. 4. 11:54
 18/20 anonim ***** válasza:
de sötét vagy, kérdező...ja, anonim, de kiraktad a képét, akárki idejöhet, és felismerheti. meg téged is, mivel megírtad, hogy az exed. tudod, az anonimitás azt jelenti, hogy se név, SEM ARC.
2014. máj. 4. 13:26
 19/20 anonim válasza:

Én nem lennék öngyilkos ha felismerném a kérdezőt vagy a leányt.

Akkor szerintem más sem, tehát voltaképp:

[link]

2014. máj. 4. 13:35
 20/20 anonim ***** válasza:
ja, de a lány valószínűleg nem örülne túlzottan..
2014. máj. 4. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!