Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem ezt a képet küldte el nekem szülinapomra szerintetek szexelni akar?
Van egy tippem. Úgysem fog menni mert más vagy mint én, máshogy gondolkozol, de azért ki tudja, talán van remény.
Ülj le, nyugodj meg.
Zavard ki a szívedből az összes fölösleges gondolatot és a negatív érzelmeket. Gondolj a szeretetre. Gondolj arra, hogy szeret vezet az igazi boldogsághoz - akkor lehet csak normális élet a Földön, ha megtanulod ugyan úgy szeretni az összes embert, akkor majd nem lehúzni és átverni akarják egymást az emberek, hanem felelősséget vállalnak és segíteni fogják egymást. Mintegy önzetlenül.
Ha megérted a 'szeretet' eme idealizált de óriási szerepét, akkor esetleg rájöhetsz arra hogy elég lenne mindenhez csak szeretettel hozzáállnod. Kicsit nehéz, mert sajna ma minden egyes nap ennek az ellenkezőjét tanuljuk, ez mondjuk kár.
Ha a lányhoz is hozzá tudnál így állni (meg az életedben mindenhez) akkor valószínűleg nem lenne több komoly problémád.
Nem szerelemről írok, pusztán őszinte, emberi szeretetről - elvileg mindenki képes rá.
Ne akard kihasználni, de ha szeretnétek egymással lenni, megérdemlitek mindketten.. szerintem így állj hozzá, és nem kell problémázni.
Én nem lennék öngyilkos ha felismerném a kérdezőt vagy a leányt.
Akkor szerintem más sem, tehát voltaképp:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!