Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez szerelem?
VAn egy nálam idősebb srác aki először csak tetszett de erő s a gyanúm hogy szrelmes lettem.
mikor látom vag tudom hogy jön akkor a szívem és fennt a mellkasomnál erősen szorít lüktet, nem tudom mi legyen mert a korkülönbség miatt szerintem nem lehetne semmit bár ha ő szeretné én benne lennék.
Jobb lenne elfelejteni?
De hát egész nap rá gondolok.
Szerintetek mit csináljak elmondjam neki?
Ne fikázzatok légyszi de a korkülönbség 25 év..:S
15
40
Nem fikázlak.Viszont akkor térj észhez kislányom.
Anya
Lehet, hogy szerelem. De szerintem nézz körül az osztályodban is, vagy a párhuzamosokban. Találni fogsz egy (két) olyan srácot, akiket szadiznak és kiközösítenek a többiek mert "furcsák", és "nem menők", viszont nagyon érdeklődnek egy bizonyos téma iránt. (Ez a téma sokminden lehet, a vonatoktól kezdve az elektronikán át a programozásig.) Nos ezek a srácok 14..16 évesen állnak lelkileg olyan szinten, amin az átlag 40 évesek, sőt szellemileg az emberek többsége sosem fog oda eljutni, ahová ők már most eljutottak.
(37/F)
nincs apakomplexusom és nem apám haverja egyszerűen csak mikor amközelemben van hozzá akarok éri csak véletlen, lesem minden szavát, energiát érzek felőle, imádom a szemét, azt ahogy mosolyog..amugy nincs felesége se barátnője.
Szerintetek elmondjam neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!