Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nagyon gáz, ha 26...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nagyon gáz, ha 26 évesen apu testem van?

Figyelt kérdés
Hordó hasam van, hozzá alacsony is vagyok. Megszólt egy lány, hogy mi ez a has? Mondjuk tény, hogy elhgytam magam az utóbbi időben.
2021. máj. 9. 10:02
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha 26 évesen "aputested" van, mi lesz 5, 10, 15 múlva?
2021. máj. 9. 13:34
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
#18 teljesen irreleváns itt, miket írsz az ízlésedről, mivel a kérdező egy pasi, aki a nőket kérdezte meg, hogy szerintük gáz-e az ő testalkata, meg hogy van-e olyan lány, aki ezt elfogadja. Szóval gyanítom senkit nem érdekel, tetszenek-e neked a bikinis leányok vagy sem.
2021. máj. 9. 13:38
 23/32 anonim ***** válasza:
Na de mégis a 18-assal foglalkozol! :D
2021. máj. 9. 14:02
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
#21 Nagypapi teste lesz. :D
2021. máj. 9. 14:03
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
#17 miért kéne egy anonim oldalon képet kirakni magamról? Pont nem érdekel, elhiszed e, hogy hasonló alakom van. Az bőven elég, hogy én tudom, a saját véleményemet osztotta meg, ennyi.
2021. máj. 9. 14:12
 26/32 anonim ***** válasza:

"#11 ezért az alakért semmit nem kell tenni, ha gyors az anyagcseréd."

Nekem gyors az anyagcserém, nagyon sokáig nem tudtam hízni.

Kilenc év versenysport (heti 6 edzés) és három év hastánc után éppenséggel tudom, hogy mit kell tenni a képen láthatóhoz fogható jó alakért azon túl, hogy milyen az anyagcseréd.

2021. máj. 9. 14:27
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

en is vekony vagyok es szerencses a genetikam, mert nem vagyok hizasra hajlamos, raadasul melle meg magas is vagyok, tehat sport es dieta nelkul is karcsu vagyok es nyulank. sok pozitiv visszajelzest kapok a kulsomre, DE messze nem igy nezek ki, mint ez a linkelt no. ahhoz, hogy ilyen feszes es tonusos legyek, rendszeresen edzeni, sportolni kene, illetve a megfelelo feherjebevitelre is figyelni.

es ha mindezek meglennenek, a mellem akkor se none meg ekkorara, mivel a genetikai vekony nokenk az esetek nagy tobbsegeben alapbol kicsi a melle.

tehat az eros, hogy ehhez a testhez csak szerencses genetika kene.

2021. máj. 9. 14:31
 28/32 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem gáz.
2021. máj. 9. 14:42
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
A 18-as az önkritikás incel :D Tartósan foglalt, mert van egy képzeletbeli barátnője szegénykémnek :D
2021. máj. 9. 20:05
 30/32 anonim ***** válasza:

29. Van merszed személyesen találkozni ha már ennyire nagy a szád? Csak hogy megnézzem már az arcod! ... utána itt mindenki előtt bevallod hogy egy ostoba, nagyszájú, előítéletes ember vagy! Én állom a szavam.

A stílusodból ítélve nem hiszem hogy egy ligába játszunk, de szerintem semmilyen téren sem. Elég elfoglalt vagyok, de azért erre időt szánnék. Ez az incelezés már nagyon szánalmas, főleg hogy sosem voltam magányos. Nekem nem barátnőm, tudod vannak akik már ezen a szinten túl vannak. Innentől kezdve már gyaníthatod hogy nem a kisgyerek kategóriát erősítem, azt amiben te mozogsz. Engem nem zavar ez a szájkarate, meg a beszólogatásaid, csak akkor legyél már tökös nő létedre, én odadobtam a kesztyűt.

2021. máj. 10. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!