Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Már a férfiak is alapozó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már a férfiak is alapozó megszállottak lettek?

Figyelt kérdés

Latok olyan videokat ahol pasik alapozzak magukat!

Van erre szükség?

Ferfiak ti szoktátok?

Nőknel üde hamvas bőr kinezetet eredmenyez.

Ferfiaknak kell ez vagy minek,legyen piperkoc, meg feminim.

Mi van a szemoldok szedessel festessel?

Arcfeltoltessel? Tudtommal celebek nagy eloszeretettel járnak.

Pl Naray Tamast nezzetek meg!

Minel idosebb annal fiatalabbnak néz ki! XD

2021. ápr. 30. 22:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én nem találkoztam még sminkelő pasival, ők az önbarnítót szokták magukra fújatni inkább, az olyan, mint egy kellemes réteg alapozó.
2021. máj. 1. 08:39
 12/17 anonim ***** válasza:
35%
A természetesség a jó. 9#is ahogy írta, bár a szagos nem jelent büdöset. De a női hormonok pont olyan szörzetet eredményeznek, ami nőies.
2021. máj. 1. 08:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"A legtöbb férfi, akit ismerek egyáltalán nem várja el. "

azért ma a legtöbben (férfiak ÉS nők) falra másznak egy természetes hagyott női lábszártól.

2021. máj. 1. 10:29
 14/17 anonim ***** válasza:
47%

12es:D

"a női hormonok nőies szőrzetet eredményeznek"

Hát ez NAGYON vicces!:) Vannak szőrösebb típusok és kevésbé szőrösek, szerintem a nemi hormon csak azt határozza meg, hol nőjjön szőr(pl nőknél nincs olyan erős mellkasszőr, ami férfiaknál LEHET, de náluk se sokakon van.. )

Szerintem nőkben és férfiakban is vannak szőrösebb típusok, és nem attól függ, mennyi női hormon van a testükben.

2021. máj. 1. 10:55
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező inkább a tv-ben látottakról beszél mert én az életben nem ismerek olyan férfit aki alapozó használna.

A felvételek előtt viszont majdnem mindenkit szoktak sminkelni minimálisan mivel ők a szereplésből élnek szerintem gyakoribbak a beavatkozások is.

Tehát én az életben én nem látok férfin alapozót, se botoxot. A szemöldökszedést néha, szoláriumok sárgaságot gyakrabban.

2021. máj. 1. 12:54
 16/17 A kérdező kommentje:

Majd lesz ne aggodjatok!

Skinny gatyat is felveszik.

Egyre feminimebbek.

2021. máj. 1. 19:39
 17/17 anonim ***** válasza:
A skinny farmer engem is kiborít🙂, de most eszembe jutott a 70-es és 80-as évek divatja, keressetek csak rá az akkori együttesekre akiket másolta a fiatalok. Azt hiszem a mai divatot mondhatjuk visszafogottnak.
2021. máj. 1. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!