Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek mennyire fontos a gyerekvállalás?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 30. 16:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%
"9, reménytelen vagy." Érvek helyett sértegeted az embereket, arc nélkül, egy anonim oldalon és az okostelefonokról papolsz. :D
2021. ápr. 30. 17:36
 12/21 anonim ***** válasza:
80%

"Ránézek. Pont olyanok, mint a többi generáció vagy mint az enyém. Sosem létezett tökéletes fiatalság, ahogy tökéletes felnőttek sem. Minden kornak megvoltak a maga problémái.

Technofóbiával miért beszélsz csőlátásról? A kérdésre pedig képtelen voltál választ adni: Mennyivel jobb, hogy számítógépről írod a válaszod?" 40 éves vagyok és teljesen igazat adok. Csak a nagyon naív emberek hiszik azt, hogy régenmindenjobbvót, miközben a legnagyobb kényelemből osztják ezeket a hatalmas okosságokat. Az okostelefonfóbiás egy napot nem bírna ki net nélkül...

2021. ápr. 30. 17:37
 13/21 anonim ***** válasza:
24%
12, te is reménytelen vagy.
2021. ápr. 30. 18:01
 14/21 anonim ***** válasza:
79%
Én sosem szeretnék. Párt is ennek mentén kerestem és aki rá akart volna venni vagy átverni, attól megpattantam.
2021. ápr. 30. 20:39
 15/21 anonim ***** válasza:
25%
Másodikra akartam szavazni, de nem mondanék le a gyerekről. Összejönnék vele, és közben egy olyannal, olyanokkal is akik szeretnének. Poliamór vagyok.
2021. máj. 1. 16:57
 16/21 anonim ***** válasza:
38%
Kell a francnak, egy barátnő sokkal fontosabb!
2021. máj. 2. 17:49
 17/21 anonim ***** válasza:
67%
semennyire.f
2021. máj. 15. 18:47
 18/21 anonim ***** válasza:
Sajnos 2#-vel egyet értek. Én egészt életemben szerettem volna, de mostanában átalakulóban a motivációim. Fiatalon hülye voltam és nem életem 2 normális lehetőséggel, természetesen ők azóta boldog anyukák, de utána valahogy mindig rossz emberekkel futottam össze, lassan meg kezdem idősnek érezni magamat ahhoz, hogy keressem a normális anyaukát a gyerekhez. (Szabad időmben tanár vagyok és a nevelést fontosnak tartom, valamint hogy ne a telefon/tv oldja meg, hanem olyan emberek akik ezeket az eszközöket kevésbé tartják fontosnak, mint a gyereket)
2021. máj. 24. 08:53
 19/21 anonim ***** válasza:
Nekem már a családalapítás az elsődleges cél.
2021. máj. 24. 17:16
 20/21 anonim ***** válasza:
Elsősorban gyerektelen nőt keresek, aki nem is akar gyereket. Ha viszont van már gyereke, de nem akar többet, az még rendben lehet. Olyat, aki (még) gyereket akar, semmi szín alatt nem választanék.
2021. máj. 25. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!