Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti kellemetlenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti kellemetlenül érzitek magatokat ilyenkor?

Figyelt kérdés

amikor szórakozóhelyen vagytok, és csak úgy hozzátokcsapódik egy fiú táncolni, és érzitek hogy áll a farka?

engem ha jópasi nemzavar de kiváncsi vagyok más lányok véleményére is :D

2010. aug. 22. 21:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
41%
Nem véletlenül mondják, hogy aki jól táncol, az jó az ágyban is. Ha már olyan közel vagyunk egymáshoz, hogy tánc közben összesimulunk, az olyan mint egy kis petting. Engem felizgat. Végül is csak azt a srácot hagyom ennyire közel táncolni, aki szimpi.
2010. aug. 24. 13:21
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát! Aligha akarom érezni egy idegen pasi farkát!

Annak idején, mi is így jöttünk össze a párommal! Már úgy értem, hogy felkért táncolni, és közben éreztem, hogy áll a farka! Hát annak ellenére, hogy hízelgő volt, azért zavart, mert ez jóval több volt, mint amennyit tudni akartam róla az első táncnál. Ma is együtt vagyunk.

2010. aug. 24. 13:42
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
engem zavar ha egy idegen a farkát hozzám nyomja. mégha szimpi , akkor sem a legjobb... zavar
2010. aug. 24. 13:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Életemben először voltam bulizni, tök bénán táncoltam, tök szarul éreztem magam, és a végén odajött egy csávó is, hát egyszerre leléptem.Azóta voltam mégegyszer, nem jött oda senki, az is szar volt.A buli nem az én világom, nem is megyek többet!
2010. aug. 24. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!