Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira szeretethiányom van. Nektek nincs? :S
Figyelt kérdés
hiányzik a szerelem,a sok csók..:S
ti hogy vagytok vele?
2010. aug. 22. 20:53
31/39 anonim válasza:
nekem is az van ,hiányzik egy pár csodás női szempár
de hát még fiatal vagyok.
22f
32/39 anonim válasza:
Előző vagyok,aki a dolgozósat írta:
Ez nem is rossz,csak nálunk nincs ilyen lehetőség.Se hotel,se szálloda,se semmi ilyen...
33/39 A kérdező kommentje:
utolsó: jaj akkor az nemjó:S én pont ilyen helyen lakok,fürdő város,és sok a hotel stb..
2010. aug. 22. 21:40
34/39 anonim válasza:
Nekem egy jó hideg sör hiányzik,csak tegnap már véreset hánytam és lehet le kéne állni kicsit :DDD
35/39 A kérdező kommentje:
véreset? :D úristen:D
2010. aug. 22. 22:31
36/39 anonim válasza:
Ja.Tegnap a kocsmában.Másnapos voltam nagyon :D
37/39 anonim válasza:
De az van nekem is,nem vagy vele egyedül,csak én már 25 vagyok!/L
38/39 anonim válasza:
Szerencsére én annyira szeretem magam, hogy akkor sincs szeretethiányom, ha nincs nőstény a közelben
25/f
39/39 anonim válasza:
nekem annyira szeretethiányom van, hogy mindjárt elsírom magam fiú létemre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!