Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira szeretethiányom van. Nektek nincs? :S
Figyelt kérdés
hiányzik a szerelem,a sok csók..:S
ti hogy vagytok vele?
2010. aug. 22. 20:53
11/39 anonim válasza:
21:00, ne használj olyan fogalmat amiről azt se tudod micsoda, kicsi vagy még te ehhez :), amúgy nem nem vagyok gay ^^
12/39 A kérdező kommentje:
: ma 20:57
én most jöttem haza=) de hát egy normális pasit sem lehet találni..:)
2010. aug. 22. 21:02
14/39 anonim válasza:
Azt sem tudjuk hány éves vagy!? :)
15/39 anonim válasza:
Nekem is:(. még soha nem volt barátnőm
F19
16/39 A kérdező kommentje:
15vagyok =)
2010. aug. 22. 21:06
17/39 anonim válasza:
Még csak 15 éves vagy...és szeretethiányod van? Szegényke. Én 19 vagyok, és nekem is:) Sok sikert neked hozzá. /L
18/39 anonim válasza:
én személy szerint lesz*rom az életem mert sz*r
19/39 anonim válasza:
Nekem is szeretethiányom van.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!