Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira szeretethiányom van....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira szeretethiányom van. Nektek nincs? :S

Figyelt kérdés

hiányzik a szerelem,a sok csók..:S

ti hogy vagytok vele?

2010. aug. 22. 20:53
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
66%

Nekem hatalomhiányom van.

Adolf Hitler

2010. aug. 22. 21:12
 22/39 A kérdező kommentje:

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:10

szerintem ez nem kor függő :

2010. aug. 22. 21:12
 23/39 anonim ***** válasza:
50%
szerintem ennyi emós még nem volt egyszerre itt XD
2010. aug. 22. 21:16
 24/39 anonim ***** válasza:
hát, végülis van. 2 hete lett vége egy 3 éves kapcsolatomnak, azért mert elutazom nem 2.5 hét múlva, hiába próbálkozom nála, fallal veszi körbe magát.. továbbá rajta kívül az összes szóbajöhető pasi hülye, én meg erre a rövid időre hiába is próbálnék bármit keresni. aztán elmegyek külföldre tanulni, fasza lesz, nem lesz túl sok jó pasi..
2010. aug. 22. 21:18
 25/39 anonim ***** válasza:
71%
Nekem ilyen baráti szeretet hiányom van. :( Szerelemre már nem vágyom, mert nagyon nagyot csalódtam. 19/L
2010. aug. 22. 21:20
 26/39 A kérdező kommentje:

ma 21:16

hát én nem vagyok emós:D

2010. aug. 22. 21:21
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

Ti csak unalomból vágytok a szeretetre.

Menjetek dolgozni.

2010. aug. 22. 21:21
 28/39 A kérdező kommentje:
dolgozni??menj te =) dolgozni nincs kedvem :D
2010. aug. 22. 21:22
 29/39 anonim ***** válasza:

Dolgozni?Na ja,tervbe van véve,hogy jövő nyáron megyek dolgozni,mert tavasszal töltöm a 16-ot.Csak az a baj,hogy felén alig van munka,a diákok is panaszkodnak akik idén akartak dolgozni...:S

Amúgy nekem is szeretethiányom van.

Vágyom arra,hogy megöleljen és megcsókoljon egy srác,hogy érezzem tényleg fontos vagyok neki és szeret:$

Pedig én a nyáron is sokfelé voltam...de ez egy ördögi kör.Aki nekem tetszik az észre sem vesz ha nem szólok kb. és amúgy sem kellenék neki (többen is megmondták már,tehát nem alaptalanul mondom ezt),akinek meg bejövök...azok alig vannak:(

15/L

2010. aug. 22. 21:29
 30/39 A kérdező kommentje:
Dolgozni?Na ja,tervbe van véve,hogy jövő nyáron megyek dolgozni,mert tavasszal töltöm a 16-ot.Csak az a baj,hogy felén alig van munka,a diákok is panaszkodnak akik idén akartak dolgozni...:S ----> a legjobb nyári munka(szerintem)ha elmész takarítani apartmanba(hotelbe,szállodába) én még nem vagyok 16 de most nyáron is mentem egy ismerősömmel takarítani,1héten 2szer 3szor:D jó a fizetés is :D
2010. aug. 22. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!