Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talákoznál az exeddel, ha anno megcsalt?
Én csaltam meg, már jó ideje vége köztünk. Már 100x megbántam, hogy elrontottam mindent.
Nem beszéltünk hónapok óta.
De érdekelne mi van vele, hiányzik, mint ember.
Megkérdezném tőle, esetleg van-e kedve csak barátilag találkozni és beszélgetni kicsit, mert rég láttam és nem tudok róla semmit...de félek, hogy elküld a p.ba..
Ti találkoznátok így ?
Esélytelennek tartanám, de magamat ismerve letiltanám mindenhonnan, kapcsolatba se tudna lépni velem (remélhetőleg).
Aki ilyen módon semmibe vett, annak ne legyen képe olyat gondolni, hogy én majd barátkozok vele, te jó ég. Nagyon helyesen tenné, ha elküldene melegebb éghajlatokra, ennyit érdemelsz.
Semmibe vetted a feléd tanúsított hűségét.
Semmibe vetted a beléd vetett bizalmát.
Semmibe vetted az irántad érzett szerelmét.
Semmibe vetted az ő érzelmeit.
Van még képed azt hinni, hogy barátkozni szeretne veled? Ne áltasd magadat. Ha van egy cseppnyi esze is, válaszra se méltat. Ha már ahhoz nem volt gerinced, hogy hűséges marad vagy szakíts vele, ahhoz legyen, hogy viseled a következményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!