Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért becézget az exem mikor beszelünk?
Figyelt kérdés
régebben mentünk szét,nyáron egymásba gabalyodtunk ismét,de akkor neki még nem volt senki.Fél évre rá újra elő került a semmiből .Most van párja de úgy beszélgetünk mintha tegnap találkoztunk volna utoljára ! Akár mikor el köszön kicsi-nek hív.Mit is akar valójában ? Mert tőle nem kapok választ2021. ápr. 26. 17:33
1/7 anonim válasza:
Lehet a csaját is igy hivja es megszokas.
2/7 anonim válasza:
Attól hogy egymás után többször felteszed ugyanazt a kérdést még nem fog rá több válasz jönni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..
3/7 A kérdező kommentje:
jézusom...ennyire unatkozol 2??? és ha ki is írtam akkor az miért zavar? Ja mert veled nem foglalkozik senki? De nem én voltam és kész.
2021. ápr. 26. 17:39
4/7 anonim válasza:
Te tényleg 30 éves vagy?
Én kicsinek hívok néhány havert, de hívtám már így a dugópartneremet is. Valószínű megint összegabalyodna veled, de most a barátnője mellett. Kérdezd meg tőle mi van, ha nem ad választ, akkor hanyagold. N
5/7 anonim válasza:
Én ugyan nem unatkozom. Hazafelé tartok a munkahelyemről, megnyitottam az oldalt és a két egyforma kérdésed szembejött velem. Hát, nem csodálkozom azon, hogy már csak ex vagy :D
6/7 anonim válasza:
Mert meg akar kúrni.
Amúgy minek beszélgetsz egy idegennel?
7/7 anonim válasza:
Rutin, meg az évek! Felesleges túlkombinálni, nem a sírig tartó szerelem miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!