Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit bele vagyok esve egy férfi kollégámba, és akarva akaratlan néha amikor beszélünk kicsit elmerengek mikor a szemébe nézek. Van rá esély, hogy ne vegye észre?
Figyelt kérdés
Direkt nem küldök neki jeleket, erre odafigyelek, mert nős a pasi,nálam kicsit idősebb is,hűségesnek néz ki meg minden. És talán nem is csíp mint kollégát, mert kedves ugyan de kicsit mindig olyan érzésem van ha találkozunk, mintha nem kedvelne. Na mindegy ez nem lényeg. Csak nem szeretném, ha észre venné, hogy belezúgtam kicsit.2021. ápr. 1. 16:30
1/5 anonim válasza:
Ez most komoly? Megint egy okos kérdés! A válasz igen van.
2/5 anonim válasza:
Ha nem kedvel akkor miért zúgtál bele?Amúgy is nős.
3/5 anonim válasza:
Csak ha kerülöd. És gyorsan kezd el elfelejteni mert ez csak rosszabb lesz.
Tapasztalat. Egy éve tart, most kezdek kifelé lábalni belőle
4/5 anonim válasza:
Van rá esély, ha kerülöd a társaságát.
5/5 anonim válasza:
Jópár női kollégám volt, mind nézett így úgy amúgy, de sosem tudtam rájönni, mit jelent. :)
Volt olyan lány, aki minden férfival úgy beszélt, mintha teljesen odáig lenne értük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!