Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,nők ti kit választanátok?
Nálam mindig tabu a foglalt pasi, akkor is ha már csak "elvan" az előző kedvesével. Én mindig abból indulok ki, hogy én sem vagyok jobb nő, csak új nő. Ha a másik párjával nem korrekt akkor velem sem valószínű, hogy az lesz. Így aki foglalt, és más mellett keres, vagy el lehet csavarni a fejét, az kiábrándító a számomra. Tehát nem pálya.
A másodiknál a megismerésnek adnék egy esélyt, mivel én pánszexuális vagyok, nekem sosem üt be a szerelem első látásra. Mindig hosszú kiismeréses szakasz előzi meg a szerelmet. Ha olyan emberileg és intellektuálisan is megfog akkor lehet bele is szeretek.
Szóval a második egy talán.
*javítás: demiszexuális vagyok.
Bocsánat.
Teljesen egyetértek az elsővel, ami az első pasit illeti. Soha nem értettem, hogyan bízhat meg valaki abban akit "elszeretett" a párjától, legyen az nő, vagy férfi. Emellett, soha nem kezdenék olyannal, aki valakihez még elméletileg hűséges (kellene legyen).
Ami a másodikat illeti, nálam relatíve hamar, néhány találkozó, vagy egy pár órás beszélgetés után eldől, hogy vonz, vagy nem vonz az illető. Ha már annyira ismer, hogy érzelmeket táplál irántam, akkor nem tegnap találkoztunk először és voltak már közös programjaink stb. Tehát bőven volt idő kialakulnia a vonzalomnak, mert nekem is szükségem van arra, hogy valamennyit mutasson magából a férfi, mielőtt komolyabban érdekelni kezd. Ha benne kialakultak komoly érzelmek, bennem még semmi, akkor esélytelen.
Számomra az a legkisebb hátrány, hogy ismerik egymást. Persze ez is probléma, mert a vonzó férfihez akaratlanul is hasonlítgatná az ember a "szamarat", emellett akaratlanul is máshogy viselkednek vele az ember, amennyiben bele megy ebbe a helyzetbe. Viszont a tény, hogy az egyik foglalt, a másik pedig nem vonzó számomra, az ami szerintem igazán döntő. Hiszen az egyik gyakorlatilag tiltó listás, a másik közelségére, érintésére, csókjára pedig nincs igényem. Ezzel szerintem a többség így van.
4es voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!