Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvált gyerekes anyukák 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált gyerekes anyukák 30 felett, hogy alakult az életetek?

Figyelt kérdés

Sajnos egy éve úgy alakult, hogy beléptem az egyedülálló anyák táborába kettő kicsi gyerekkel. Mostanában kezdtem gondolkodni azon, mit hozhat a sors még nekem párkapcsolati téren majd.

Nem ez most a prioritás, de elgondolkodom néha olyanokon, hogy hiába járok a harmincas éveimben, hiába vagyok igényes magamra stb, lehet, hogy akkor én már soha többet nem fogok szexelni? Soha nem fogok férfi mellett elaludni?

Soha nem voltam a kalandok híve és nem gondolnám, hogy fogok pl. társkeresőzni.

Irigylem, akinek megy és esetleg élvezi is. Bennem van egy csomó para ezzel kapcsolatban. Pl mi lenne ha szembe jönne ott egy kolléga, vagy ügyfél, vagy összeszedek valami pszichopata fazont, mit tudom én.

Viszont ezen kívül nem tudom mi marad?

Aki hasonló helyzetben van/volt hogy vagytok? Hogy alakult az életetek? Hol találkoztatok a későbbi partneretekkel, ha találkoztatok?

Volt aki inkább úgy döntött, egyedül marad? Megszoktátok?

#anya #társkeresés #Kisgyerekes lét
2021. ápr. 22. 22:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Bocsánat a privát írásért. :)

Nem zaklatni szerettelek volna. :)

2021. ápr. 23. 00:04
 12/20 anonim ***** válasza:
69%
Hát ne nyavajogj huzzal bele. Ha jól nezel ki szex biztos lesz. Pasik amugy nem szeretik más gyereket nevelni.
2021. ápr. 23. 00:17
 13/20 anonim ***** válasza:
73%

Hát sok szemetet kell átturkálni hogy találj egy normàlisat.

Rengeteg a beteg pasi. Főleg itt, ezen a fórumon.

2021. ápr. 23. 00:36
 14/20 anonim ***** válasza:
Hozhat bármit az élet, jót is és rosszat is, rajtad áll, hogy kit engedsz be az életetekbe. Ha jókarban vagy, könnyebben találsz párt.
2021. ápr. 23. 06:10
 15/20 anonim ***** válasza:
72%

Akiket én ismerek anyukàkat azoknak válás után valahogy pikķ pakk lett komoly kapcsolata.

Van nem egy(!), akinek a 2. házassága huszonéves sráccal törtent es ujabb babák jöttek.

Nem tudom hogyan csinálták azt hogy x gyerek mellett simán ráérnek pasizni is

2021. ápr. 23. 06:10
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

15os úgy érnek rá, hogy a gyereknek van apja és jó esetben gyakran van nála.

35 évesen váltam. Tarskeresőztem. Volt ott minden....

3 évig voltam egyedül, de volt randi, szex. Senkit nem vittem haza, a gyerekek ebből nem nagyon tudtak semmit. Akit haza vittem maradt is, 6 éve együtt vagyunk.

Ne írd le magad, légy nyitott. A gyerekekkel óvatosan, és tényleg csak azt mutasd be nekik aki komolynak tűnik.

2021. ápr. 23. 06:25
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

35 már a b oldal,körülöttem rengeteg 60-as hal meg sajnos 😔

Legyél nyitott az ismerkedésre személyesen. Keress valami hobbit. Ez az oldal sem éppen társkereső 😬

2021. ápr. 23. 06:26
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Miért a ne legyen pszichopata a fő szempont? Annak szültél talán? Persze, nem fő szempont, de télen-nyáron nyitvahagynád az ablakod, ha a pasik csak úgy beröpködnének rajta...te már kaparod a falat, mellette be vagy xarva. 😃
2021. ápr. 23. 07:02
 19/20 anonim ***** válasza:

Társkeresőn nehéz dolgod lesz. Akinek nincs gyereke, rögtön nemet mond, amelyik nem, az meg általában csak szexre hajt. Ott leginkább a szintén gyerekes, elvált pasikkal jöhetsz össze.

Nehéz, mert tudják, hogy amint nemet mondanak, ott a következő, ugyanolyan szép, de gyerek nélküli nő. Esélyt sem adnak.

Élőben több esélyed van, mert ha rendszersen jársz társaságba, idővel megismernek és, ha szimpatikus vagy, elfogadhatnak úgy, ahogy vagy.

2021. ápr. 23. 09:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Mondjuk nálunk az egyik ilyen nő talált magának egy bohócot,aki neveli a 3 különböző apától származó gyerekét úgy,hogy a nő soha életében nem dolgozott. A pasas dolgozó, gyermektelen. Szóval van esély.
2021. ápr. 23. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!