3 gyerekes anyukák! Milyen az életetek?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki terhes vagyok. Van 2 gyerekem (5 és 3 évesek). Édesanyám, aki a legnagyobb segítségünk volt, 2 hónapja elhunyt. gy most már egyáltalán nem számíthatunk nagyszülői segítségre. Testvéreink is külföldön élnek... Rettegek attól, hogyan fogunk boldogulni, 2 gyerekkel is nagyon nehéz volt olykor. Ha van valaki itt hasonló szituációban, kérem írjon, hogyan "küzdenek" meg a helyezettel! Annyira félek, örülni sem tudok....2014. aug. 3. 07:11
1/18 anonim válasza:
Jaj, ne féljél! Csak bepánikoltál az új helyzettől.
Mi is hárman vagyunk testvérek. Ugyan élt a nagymamám kiskoromban, de 300 km-re anyuéktól,mégis felnőttünk. Nyugi, minden jó lesz. :)
2/18 anonim válasza:
Ha nem érzi magat alaki késznek tobb gyerekre, akkor minek vállalja? Ha kettővel nehez, nem kell harmadik, ilyen egyszeru. Azt se ertem, higy miért másokra tamaszkodva kell gyereket nevelni. Ott vagy te, meg a ferjed, nektek kell megoldani, nem másoknak.
3/18 anonim válasza:
Az hogy a nagymama segít az nem jelenti azt hogy másokra támaszkodva neveljük a gyerekeinket. Nálunk él mind a kettő nagymama de segítségünkre sajnos nincsenek mert anyum az éjjel nappal dolgozik anyósomék meg èlik a nyugdíjasok vidám, kirándulós èletüket. Most várjuk a harmadik babánkat. Szerintem 3 mal sem lesz sokkal nehezebb mint kettõvel. Szerintem ez csak az első pánik majd túllendülsz rajta. Én is éreztem ilyet kb kétszer. Mindent meg lehet oldani csak egy kis logisztika kell hozzá.
4/18 anonim válasza:
Nyugi, mi is hárman vagyunk testvérek, nagyjából ilyen a korkülönbség nálunk is, mint nálatok lesz. És nálunk még nagyszülői segítség sem volt, anyukám megoldotta, és mivel én voltam a legidősebb, gyakran tudtam vigyázni a két kisebbre ha vészhelyzet volt.
5/18 anonim válasza:
Nekünk kész káosz az életünk! De imádok így élni. Néha besokalok, akkor kieresztem a fáradt gőzt és folytatjuk ott, ahol abbahagytuk.
Igaz nekem van segítségem, de férjem az nagyon ritkán van itthon.
6/18 anonim válasza:
Lemaradt: a gyerekek 6, 3,5 és lassan 1 évesek.
7/18 anonim válasza:
Először is számomra olyan sorsszerű... édesanyád elment, érkezik egy kisbaba. Biztos, hogy vállalnám!
Fel a fejjel!
Meg fogjátok oldani. Nekünk is három van, néha nehéz, de alapvetően NAGYON JÓ:)))
8/18 anonim válasza:
nem könnyü ,szeptembertöl juniusig csupa rohanás a napom,az eleje meg a testvér féltékenység miatt volt rossz , férjemel meprobálunk mindent megoldani minden fontos eseményen ott leni ,mert nincs segitségünk anyukám dolgozik még ,fel a fejel és mindent megtudsz majd oldani,a kellő időben .
9/18 anonim válasza:
Katasztrófa, maga a pokol semmi segítség, négy és fél éves, három és fél éves 1 éves gyerekek. Próbáljuk túlélni a mindennapokat! Nagyon nagyon fárasztó!
10/18 anonim válasza:
Részvétem az édesanyád miatt.
Én imádom, bár nincs segítségem. :) 9 éves, 5 éves és 9 hónaposak. :) Nem lesz semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!