3 gyerekes anyukák! Milyen az életetek?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki terhes vagyok. Van 2 gyerekem (5 és 3 évesek). Édesanyám, aki a legnagyobb segítségünk volt, 2 hónapja elhunyt. gy most már egyáltalán nem számíthatunk nagyszülői segítségre. Testvéreink is külföldön élnek... Rettegek attól, hogyan fogunk boldogulni, 2 gyerekkel is nagyon nehéz volt olykor. Ha van valaki itt hasonló szituációban, kérem írjon, hogyan "küzdenek" meg a helyezettel! Annyira félek, örülni sem tudok....2014. aug. 3. 07:11
11/18 A kérdező kommentje:
Jujj milyen sokan válaszoltatok, köszönöm! Közben bebizonyosodott, tesztet vettem és pozitív. Nagyon kavarognak bennem az érzelmek. Örülök, hogy legtöbben jól "bírjátok" és sok örömötök van a gyerekeitekben! Engem maga a TUDAT ijeszt meg, hogy ilyen szinten nincs akihez fordulnunk (családon belül)ha bármi gond van. De már adott a helyzet, próbálom a félelmeimet legyűrni és örülni annak, hogy 3 gyermek anyukája lehetek.
2014. aug. 3. 15:51
12/18 A kérdező kommentje:
Kedves 2.! Örülök, hogy neked mindig úgy jöttek össze a dolgok, ahogy tervezted és mindezt szépen, segítség nélkül.
2014. aug. 3. 15:53
13/18 A kérdező kommentje:
Kedves 5.! Gratulálok a 4 gyermekhez! Minden elismerésem!
2014. aug. 3. 15:56
14/18 A kérdező kommentje:
Kedves 7.! Nekem is az eszembe jutott. Szerintem sincsenek véletlenek.... De tény, egy kicsit pánikba estem....
2014. aug. 3. 16:00
15/18 A kérdező kommentje:
Külön örülök annak, hogy 3 gyerekes családokból származó "gyerekek" is írtak, köszönöm!
2014. aug. 3. 16:02
16/18 A kérdező kommentje:
Kedves 10.!
Köszönöm szépen.
A bátorítást is.
2014. aug. 3. 16:10
17/18 A kérdező kommentje:
Kedves 8. , 9.! Köszönöm, hogy írtatok, kitartást kívánok!
2014. aug. 3. 16:13
18/18 A kérdező kommentje:
Utoljára akkor írtam ki kérdést amikor a gyerekeim pici babák voltak. Akkor is sok bátorítást, jó szót kaptam, ami akkor nagyon jól esett. És most is. Köszönöm szépen!
2014. aug. 3. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!