Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan oldanatok meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldanatok meg egy ilyen kényes szituációt?

Figyelt kérdés

Pár hónapja kezdtem új munkahelyen, ahol van egy férfi munkatársam. Mindig is közvetlen volt velem és nagyon barátságos, de én (naivan) csak arra gondoltam, hogy nagyon rendes srác. Az elmúlt hetekben viszont már kimondottan félreérthetetlen... állandóan próbál puszit nyomni az arcomra, próbál atolelni, üzenetekkel bombáz, hogy hiányzom neki ha szabadnapos vagyok stb.

Alapvetően nem lennék ellene a dolognak, mert bejönne a srác, de tudom róla, hogy nős és én nős emberrel nem kezdek. (Na meg munkatárssal sem szívesen)

Hiába mondom neki, h otthon a feleséget olelje meg, hogy neki mondja, h milyen szép és csinos és ne akarjon állandóan puszilgatni, de annyit érnek a szavaim, mint falra hányt borsó. A baj az, hogy hiába próbálok nagyon ellen állni, nagyon bejön a srác és ha atolel, teljesen elolvadok... volt, hogy próbált megcsókolni, es sajnos 1-2 alkalommal túl gyenge voltam, h ellenalljak neki. Ezért nagyon szörnyen érzem magam, mert nem akarom, h velem bárkit is megcsaljanak. De a srác nem áll le. Munkahelyet meg nem akarok/tudok váltani. Az asszonyka alapvetően nagyon féltékeny típus, nem szeretném elmondani neki, h kicsapongó a férje, mert az sem kizárt, h 8 napon túl gyógyuló sérülései lennének... (múltkor 1 hétig volt ‘beteg’ a srac, mert a nő nem engedte munkába, mert féltékeny volt egy 15 évvel idősebb kollegara)

2021. ápr. 22. 15:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
9es, ha azelőtt ismerem meg, h családot alapított volna, valszeg nem utasítanam el a közeledését, de így muszáj vagyok kényszeríteni magam.
2021. ápr. 22. 15:52
 12/18 anonim ***** válasza:

Oké, de ettől még igaz, hogy nyilvánvaló számára, hogy bejön neked, így értelmetlen azt várnod, hogy hagyjon békén.

Vagy állj a sarkadra és a nem az legyen nem, vagy pedig viseld tovább a zaklatását meg a munkahelyi smacizást...

2021. ápr. 22. 15:54
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy a szavaid és tetteid nincsenek összhangban. Azt mondod hagyjon, de azért olvadozol ha hozzádér. Hozd szinkronba a tetteid és szavaid és nem lesz több félreértés
2021. ápr. 22. 15:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg szívesen lennél a feleség helyében? Mert ne legyenek kétségeid, hogy ha előtte találkoztok, akkor most téged csalna.
2021. ápr. 22. 16:43
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, h hozza mennék, tudom, h velem is megtenne. Nem véletlen nem mentem meg férjhez 30 évesen.
2021. ápr. 22. 18:29
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem a te dolgod védeni őt, feleségét, családját.

Két lehetőséged van.

1. Kaland.

2. Nem magyarázol neki többet. Eljátszod, hogy hajlandó vagy a csókra, és amikor elég közel van a amilyen erősen csak tudsz beletérdelsz a héréibe. Ez az egyetlen, amit felfog fogni, hogy: Elég!

2021. ápr. 22. 20:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Az a baj,hogy te pont az elérhető préda szerepet játszod.

Nem adsz egyértelmű,határozott jelzést,hogy te ezt nem akarod.

2021. ápr. 23. 12:14
 18/18 anonim ***** válasza:

Igaziból ennyit kell írni neki.

Kedves József!

Sajnálom, ha eddig kétértelmű jeleket küldtem. Kérlek, hogy a továbbiak ne közeledj felém, mert munkahelyi zaklatásként fogom értelmezni és eszerint fogok eljárni!

Üdvözlettel

Xy

2021. ápr. 23. 12:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!