Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen motivációim lehetnének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen motivációim lehetnének még az életben, ha már nagyon sok nővel volt dolgom?

Figyelt kérdés
Én már eljutottam oda, ahova a legtöbb fiatal férfi akar eljutni, hogy minél több nő legyen meg neki. A 30. csaj után már nem találok annyira sok izgalmat a csajok felszedésében.
2021. ápr. 20. 01:01
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
92%
A sűrű partnerváltogatás legtöbb esetben kiégéshez vezet. Te is így jártál.
2021. ápr. 20. 07:54
 12/41 anonim ***** válasza:
46%

Attól függ hány éves vagy 🤷‍♀️

30 csaj azért nem egetverően sok

Báttyám jár 30nál kb és még csak 28 éves

Korán kezdte, sportoló

Szóval ez nem egy huuu de nagy szám szerintem

Max a nyomiknak 😂

2021. ápr. 20. 08:30
 13/41 anonim ***** válasza:
88%
Akinek ez a fő motiváció, ott komoly gondok vannak. De lehetne mondjuk új életcél egy kis IQ növelés, plusz adományozhatnál a szegényeknek, elmehetsz papnak is és cölibátust fogadsz. :D Vagy kipróbálhatod a férfiakat, fákat, orgiákat rendezel és lecsúszol az ereszen.. igazi adrenalin bomba.
2021. ápr. 20. 09:00
 14/41 anonim ***** válasza:
70%

7-11-12.

Én konkrétan ismerek olyan férfit, aki 25 éves koráig 70 nővel volt és egy másik olyat is, aki 27 évesen 100 felett jár. (Budapest, jóképű, öltönyös munka, partiarc, stb)

De ezt nem versenyből mondom, mert szerintem is meg lehet unni előbb-utóbb. Van aki 150-nél, van aki 50-nél, stb. Én is olyan 30 nőnél éreztem szintén, hogy ennyi elég volt és csak a szex és új hódítások kedvéért nem fogok többet csajozni.

2021. ápr. 20. 11:30
 15/41 anonim ***** válasza:
89%
30 felett egy nőnél járok, nekem az a motivációm, hogy boldog legyen. Eddig egész jól csinálom. :)
2021. ápr. 22. 23:09
 16/41 anonim ***** válasza:
87%

Nőként legit elsírtam magam a válaszodon, köszönöm. :D

2021. ápr. 23. 00:00
 17/41 anonim ***** válasza:
29%

Akkor ne szedj fel senkit. Menj nyugdijjba.

A nőket is taszítja az elhasznált pasi. Ez van, bele kell nyugodnod, a te időd kapósság tekintetében lejárt.

Adj szépen helyet a többiekbek akiknek most kezdődik az élet.

2021. ápr. 23. 06:18
 18/41 anonim ***** válasza:
44%
17. Ennek semmi értelme. Minden férfi akinek borsónyinál nagyobb agya van, nyilván hallgatna arról ismerkedéskor, hogy már 50/100 nővel volt az adott nő előtt, mert azzal nagy eséllyel ártana magának.
2021. ápr. 23. 11:40
 19/41 anonim ***** válasza:
30%
Hmmm... Mi is lehetne a következő lépés? Esetleg megállapodni valaki mellett, és családot alapítani...?
2021. ápr. 23. 11:54
 20/41 anonim ***** válasza:
88%

Hepatitisz okozhat letargiát......

Egyébiránt annyira kamu kérdés.

Nekem nőként eddig 8 partnerem volt és nálad idősebb vagyok. Van akinek sok, van akinek kevés.

És őszintén engem ez pont nem érdekelne, sokkal inkább az, hogy milyen az illető.

Szóval ha összejött x nő, de nem azért mert csóri folyamatosan önigazolás keresett, hanem mert élvezte de egy megbízható és kedves, tervekkel élő ember, akkor jöhet.

De hiába drága kérdező, ha neked összejött 15*x ember, akkor sem fogsz kutyának sem kelleni, ha ennyi az életed

Szóval a saját érdekedben remélem hogy troll vagy, mert kva ciki úgy élni, hogy sem munka, sem hobbi, sem barátság, család, bármiféle más tevékenység nem mozgat meg.

Ilyen szavakat ismersz, hogy_

-olvasás

-sport

-beszélgetés

-jövő tervezés

csak kérdem.....

2021. ápr. 23. 12:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!