Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legjobb barátomra Tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátomra Tinderen itthon is ráír rengeteg lány, akikkel matchel. Rám csak akkor írtak, amikor külföldön éltem. Miért ennyire nagy a különbség? Igazából nem nézek ki jó?

Figyelt kérdés

Pedig én sem vagyok csúnya a visszajelzések alapján mondva. Annyi, hogy ő férfiasan jóképű (férfias vonások, emiatt pár évvel többnek néz ki a koránál), sötét hajú, borostás, motoros srác. De amúgy informatikus. Én pedig kisfiúsan jóképű, aki 5 évet letagadhat, szőke hajú, csupasz arcú, inges/öltönyös. Pénzügyi területen dolgozom. Régebben amikor fél évet Dél-Amerikában éltem, ott a csajok írtak rám. (Nyilván nem mind, de 5 matchből 1 simán, ami elég nagy szó.) Ugyanúgy amikor elmentünk nyaralni Thaiföldre, akkor mindkettőnkre írt rengeteg (jó) csaj match után. Itthon Magyarországon úgy érzem őt tartja több (és szebb) nő vonzóbbnak.

Mennyire kell jó pasinak lenni ahhoz, hogy csinos, fiatal lányok közül egész sokan rád írjanak Tinderen matchelés után? Sok barátságban megtörténik ez, hogy az egyik vonzóbb a másiknál és ezt meg kell tanulni kezelni? Pl hogy a legjobb barátod több/jobb nő(k)nek tetszik, mint te.

2021. ápr. 19. 22:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

jesszus milyen hozzáállás ez, nem te vagy a férfi? miért azt várod hogy rád írjanak?

még ha az lenne a kérdés mondani valója, hogy nem találsz párt, de nem. csak random hiszti, hogy miért nem. írnak rád a nők

2021. ápr. 19. 22:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Korozd le valami masban, pld valamilyen intellektualis dologban :) habar a leirtak alapjan nehez lesz
2021. ápr. 20. 05:35
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Az ilyen felszínes dolgok is fontosak, amit a nők szeretnek, hogy milyen képeid vannak. Vannak e ott barátaid, mosolyogsz e, látszik e hogy van pénzed. Vannak youtubon videók, amikkel simán fel lehet dobni az egészet. Plusz, ha még filtert is nyomsz, szerintem sokkal több lehet, csak hazudni kell, mint ők.

"miért azt várod hogy rád írjanak?"

Jah, am ez a másik. Ők fosnak az elutasítástól, nagyon szarul bírják. Csak akkor nem ha durván meg akarják magukat dugatni.

2021. ápr. 20. 07:41
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Minden nőnek a sötét hajú, borostás férfiak tetszenek. Ezért.
2021. ápr. 20. 08:10
 5/5 anonim ***** válasza:

És te miért nem tudsz ráírni a csajra? Aki csak tátja a száját meg várja a csodát az ne csodálkozzon, hogy max. a galamb szarik bele.

Egyébként Dél-Amerika nem épp a gazdagságáról híres, szóval valszeg ez a hiba a készülékben. Plusz nem tűnsz túl intelligensnek, ugyanis jó pár kérdésedet már olvashattuk. No, meg a Tinder nem egyenlő a való világgal. :D

2021. ápr. 20. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!