Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a Decathlonos eladóval ahogy mondtátok. Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
2010. aug. 21. 20:37
2/14 anonim válasza:
Menj át a Hervis-be, ott is vannak eladók.
3/14 A kérdező kommentje:
Arra vagyok, kíváncsi, hogyan tovább. Nagyon jó volt vele, és örülnék, ha nem egyéjszakás kaland lenne csak...
2010. aug. 21. 20:39
4/14 anonim válasza:
Akkor mond meg neki,hogy számodra ez több volt 1 éjszakás kalandnál,és szerintem ha neki is jó volt akkor lehet belőle hosszú távú kapcsolat simán.
6/14 anonim válasza:
amm a "Dechatlonos eladó" alatt itt nem egy sportostestet szószerint eladó...magyaránt prosti nőről van szó -.-
csak nem egy prostiba estél bele ???
18/f
7/14 anonim válasza:
az Andrissal fekudtel le?
gratulalok, te voltal a heten a negyedik csaj, akit megrantott.
az idegesit, h ugy tunik, megnyerte a fogadasunkat...
8/14 A kérdező kommentje:
Nem prosti :P Tényleg eladóként dolgozik. ^^
2010. aug. 21. 20:46
9/14 anonim válasza:
Ez az Andrisos kérdés folytatása? xD
10/14 anonim válasza:
Ki mondta neki, hogy feküdjön le az eladó sráccal?
Mondjátok a csajnak, hogy ÉN IS ITT VAGYOK. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!