Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, kinek mi számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, kinek mi számít túlsúlyosnak?

Figyelt kérdés
Nagy mellekért cserébe elnéztek egy kis pocakot vagy egy nem olyan karcsú derekat? Képet is linkelhettek.
2021. ápr. 15. 16:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

100 esetleg plusz 10 de annyi

amúgy nekem nem gond ha kisebb a mell

2021. ápr. 15. 18:31
 12/16 anonim ***** válasza:
(Magasság - 100)+10kg,ha nagyok a cicik akkor, még +5kg.
2021. ápr. 15. 18:54
 13/16 anonim ***** válasza:
74%

9-es

Oké én nagyon hülye vagyok, de tudsz egy hozzád hasonló alkatot linkelni aki ugyan olyan arányú lehet mint te?

Ha mondjuk 170 vagy és 70 kg akkor mondjuk erősebb vagy az én állításom szerint. Erősebb csaj jelentheti, hogy izmosan erősebb vagy zsírban, tökmindegy, de inkább linkelj vmi hasonló képet.

Azt ne mond, hogy vékonynak mondod magad. Én 185 83-al férfiként nem mondom hogy vékony vagyok, de a képet nagyon várom.

2021. ápr. 15. 19:29
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy 5 év sport stb stb.

Crossfites csaj Magasság 163, súly 61, thát még mindig nem 63, csak közelít.

[link] FOUCHER&ved=2ahUKEwjf3_Kk5IDwAhUM3OAKHYzDC6kQMygBegUIARCWAQ

Ha rá azt mondod vékony vagy karcsú akkor tapsolok:)

2021. ápr. 15. 19:35
 15/16 anonim ***** válasza:
78%

A férfiaktól inkább ne kérdezz ilyeneket.

Egyrészt fogalmuk sincs, egy adott testtömeg hogy néz ki az életben. Ha látnak egy nőt, kizárt, hogy meg tudják tippelni, hány kilósak.

Másrészt a legtöbb pasi inkább az összképre megy.

Lássuk be, senkinek nincs a homlokára írva, hogy hány kiló, és nem is az a lényeg.

2021. ápr. 15. 20:05
 16/16 anonim ***** válasza:

#14 nekem ő pl túl izmos már...

Kérdező, nem kilók alapján döntünk. Bár azt vallom, hogy amit nem bírok el, azt nem viszem haza (mint a bantuk mikor vasat lopnak), de szerencsére egész tűrhető fizikumban vagyok. :D Volt modell alkatú és husisabb nő is az életemben. Az számít, hogy mit mutat az összkép és milyen maga a nő.

2021. ápr. 16. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!