Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki 3 hónap után teherbe esik a pasijától, és utána elveszik feleségül, azok mennyire boldogak a házasságukban?
Igen, 2 hónap után.
Mindkettőnknek volt hitelmentes lakásunk, munkánk. Megkérdeztem a párom, ő részt kíván-e venni a buliban, mert ha nem, egyedül vállalom. Ő akarta. Miért fáj ez neked? Az idő folyamatosan minket igazol, te meg csak fröcsögsz.
4 év még nem idő, kedves #11/12...
Nem fáj. Engem inkább aggaszt. Nem csak miattad, hanem úgy zusammen. Elég itt lenni a Gyk-án, és rájössz micsoda káosz van a világban párkapcsolatok terén. A gyermekekre ható hosszútávú hatását meg még nem is említettem.
Pedig kell zusammen foglalkozni ezzel. Ez egy fórum, ahol fiatal huszonéves nők is vannak. Tanulhatnak a velemenyekbol, tanulhatnak mások pozitív avagy negatív élet tapasztalataiból.
Torodok a saját dolgaimmal is, lehet túl sokat is. Lehet ezért szeretném azt, h mások könnyebb/jobb életet tudjanak élni. Ahhoz pedig rengeteg tanulás kell. Akár itt.
"Lehet ezért szeretném azt, h mások könnyebb/jobb életet tudjanak élni."
Ha ezt őszintén gondolod, akkor mindjárt kezdheted azzal, hogy- függetlenül attól, hogy egyetértesz-e másoknak a SAJÁT életükben hozott döntéseivel, - ezentúl kulturált hangnemben szólsz hozzá, írsz véleményt, reagálsz vagy kérdezel, ahelyett a gúnyos, lekezelő, általánosító és ismeretlenül ítélkező megnyilvánulás helyett, amit itt eddig olvastunk tőled.
Kezdd magaddal a világ jobbá tételét, és mutass ezzel jó példát másoknak.
"felcsináltatja magát olyannal akit alig ismer és erre a szánalomhalmazra még büszke is"
Úgy tűnik, az érzelmi intelligenciádon kívül a logikádon is lehetne mit csiszolni.
Újat mondok azzal, hogy rengeteg olyan párkapcsolat van, amiben a két ember már hosszú hónapok, időnként évek óta ismeri egymást, mire összejönnek?
Nem azért hogy védjem..de nekem volt már olyan 3 honapos kapcsolatom amiben a srác olyan szintu es rengeteg élmenyt nyujtott es olyan mély volt a kapcsolatunk mint mással 5 ev alatt sem.(ez idon belul már együtt is éltunk, az elején lehozta ertem a csillagokat is, és majdnem belehalt a szakitasba)
A kapcsolat minősége számit nem az ido
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!