Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki 3 hónap után teherbe esik a pasijától, és utána elveszik feleségül, azok mennyire boldogak a házasságukban?
Én az vagyok, és úgy látom, a férjem is.
Két hónap után estem teherbe, 34 évesen. Szerinted nem lett volna alkalmam már előtte teherbe esni, ha annyira akartam volna?
De engem inkább az érdekel, ki vagy te a sztoriban. Mert a rosszindulat süt a soraidból.
Taníts mester!
Mennyi az ideális idő? De percre pontosan írd le kérlek!
Aki meg nem húz gumit, az megérdemli a sorsát!
Én ismerek egy párt, 1 hónapja voltak együtt, mikor a lány teherbe esett. Összeházasodtak, 3 év múlva vállaltak még egy gyereket. 19 éve vannak együtt, szép család.
Volt csoporttársamék 14 éve voltak együtt, gyereket vállaltak, majd a gyerek 1 éves kora körül elváltak. Szóval sosem lehet tudni.
Mégis mi a gond azzal, ha valaki 34 évesen esik teherbe? Addigra már van saját egzisztenciája, nem a semmire vállal gyereket.
Ha egy lány feltesz itt egy kérdést, hogy találhat-e párt fiatal, egyedülálló anyaként, akkor meg megkapja, hogy fiatalon felcsináltatta magát egy alfával.
Vannak barátnőim, akik 20-on évesen szültek, mások meg 40 felé közeledve. Kinek mikor van rá lehetősége.
Kedves 7-es: becsúszott.
Gyönyörű, értelmes 4 éves kisfiú, igazi szerelemgyerek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!