Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok arról a férfiról, ha 2 hónap után szakadt alsónadrágban menne hozzátok és még röhögne azon hogy nézd mekkora szakadás van rajt?
Figyelt kérdés
Ha demó időszakban ennyire igénytelen, akkor mi lesz később. Nekem ez futott át az agyamon.2021. febr. 7. 11:24
1/16 anonim válasza:
Huh hát ugyanezt gondolnám. Nem szeretem az ilyesmit
2/16 anonim válasza:
Hát.... Érdekes.
De lehet, hogy otthon nem vette észre és így próbálta elsikálni a kényes szitut. Akkor viszont nincs ezzel baj, előfordul.
4/16 A kérdező kommentje:
10 centis szakadás biztos volt, sőt több, tiszta kopott, agyon nyúzott alsó volt, ezt nem hiszem hogy nem vette észre.
2021. febr. 7. 11:32
5/16 A kérdező kommentje:
*rajtA
2021. febr. 7. 11:32
6/16 anonim válasza:
Igénytelenség, nagy csalódás lenne.
7/16 anonim válasza:
Igénytelen.. később majd a te dolgod lesz mosni a gatyait, majd szépen kidobod ami nem tetszik.. jaaa igen, aztán te veszel újakat is neki, mert neki nincs rá igénye, de az fel fog neki tűnni, hogy az elnyúlt darabok hianyoznak..
9/16 anonim válasza:
Ugyanezt gondolnám, ez csak rosszabb lesz.
10/16 anonim válasza:
Én a bugyicímkéktől vagyok ki. Cuki kis leheletnyi tanga, és ott van rajta egy nagy fehér címke, hogy ki gyártotta, mekkora, milyen szabványnak felel meg és hogyan kell mosni. Amikor felveszik és kilóg a hát felé azon a gyönyörű popsin egy hatalmas, fehér zászló, hát, nagyon lehangoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!