Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmi bántalmazásnak minősül, ha a lány kapcsolatot akar tőlem de én nem?
Sok függ attól hogy hogy van ez előadva. Lehet ezt korrekten is csinálni.
Azzal semmi baj nincs, ha az elején megfontolásra vetted a kapcsolatot és utána úgy döntöttél hogy mégsem. Sőt, azzal sincs baj, ha még utána is összejártok. A baj akkor van, ha a döntéseid nem közlöd vele időben, illetve tisztán és érthetően.
Ha elmondtad neki, és ő így is szeretné ezt az 1-1 alkalmat is, az az ő döntése.
De ez komoly olyan amikor meg a pasik nyomulnak kéretlenul. Tiszta idegesitő lehet forditva is amikor a csaj nyomul allandoan.
En megertem kerdezőt.
Mindenkinek van egy szemelyes tere. Illene tiszteletben tartani.
Nem kötelező senkinek sem szettennie a lábát.
Megmondta neki hogy nem akar tobbet. Innenstol kéretlen nyomulas. És engem is idegesitene. Ez zaklatas a nő reszerol aztán meg érzelmi zsarolas is.
Menjen a p.csába akkor ha neki ez igy nem fekszik
Nem, mert a kérdező kapcsolati jelleggel ismerkedett vele. És nem azt mondta neki hogy nem szerettem beléd, köszönjünk el egymástól.
Ha a nőnek megmondják nyíltan, hogy ez csak szex és ő meg folyamatosan könyörög a kapcsolatért, akkor egyetlen módja van ennek: megszakítani
vele mindennemű kapcsolatot. De a kérdező nem akarja megszakítani a kapcsolatot, mert szexre jónak tartja, még így is.
A lány meg szerelmes és reménykedik.
Tehát igen, a kérdező egy gyökér, mert meg kellene szakítania mindennemű kontaktot a lánnyal. De mivel ezt nem teszi meg, folyamatos reményt ad. És persze küldözgeti bőven a félreérthető jeleket, hogy a lány reményeit fenntartsa, hiszen addig van szex amíg a lány reménykedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!