Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám miért nem engedi hogy itt aludjon a barátom?
tudod, ez 1szülöi felfogás: ha nem alszanak együtt, akkor nem is lesz szex, és nem is lesz a lányom állapotos..ök igy gondolkodnak. én lassan 21 leszek, és anyummal még mindig ezen vitázunk. szexelni lehet mindenhol, nem muszáj otthon, föleg amikor nála alszom, mivel ö már saját lakásában lakik..de hát ez van..el kell fogadni..nem tudják felfogni, hogy mennyire csodálatos össze bújva a szerelmeddel elaludni, egymás karjában..
nem tudom hogy mit tegyél..én egyszerüen elhivom a pasim, és bejelentem itthon, hogy ma a vendégem lesz és itt alszik.anyum aztán pattog, de gyorsan lenyugszik..te 15 vagy, nem tudom, én majdnem nagykorú voltam amikor itt aludt nálam az akkori fiúm..beszélj anyuddal, meg kérdezd meg hogy mitöl fél, meg mondd hogy te miért akarod hogy ott aludjon, harcolj érte, mutasd ki hogy akarod, mert akkor látja majd meg, hogy mennyire fontos neked a fiú és hogy miért, mennyire akarod..sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!