Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől lehet az hogy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet az hogy normális párkapcsolatban szívesen veszek fel szexi fehérneműket, pár hónapos kapcsolatban viszont bazári majomnak érzem magam tőle?

Figyelt kérdés

Ki van akadva rajtam a mostani párom, hogy ő ilyeneket és hasonló "pluszokat" miért nem kap tőlem, ez szabályosan problémákat szül közénk.

Probáltam egyszer felvenni neki is ilyesmiket és teljesen úgy érzem magam mintha "rendelésre,kérésre"lenne kötelező tennem ingyen..

Miközben pl exem mégcsak nem is kért tőlem soha hasonlokat sem, alapbol laza oldott voltam vele és simán hordtam szexi cuccokat otthon mellette.

#szórakoztató ipar otthon
2021. ápr. 7. 06:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

És te miért akarsz egy olyannal lenni, aki hisztizve jàtszmázva akarja kelteni benned a bűntudatot és nem jön mellette az az érzés, aminek jönnie kell?

Ez a viselkedése elég nagy problémára utal. Nem tud másképp viselkedni, mert ez jön belőle.

2021. ápr. 7. 09:34
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
De miert fogod vissza magad? O se teszi. Mondd meg neki a frankot!
2021. ápr. 7. 09:46
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja es csak mondom, hogy egy eroszakos ember mellett nem a noiesseged fogod megelni, hanem vissza mesz kislanyba.
2021. ápr. 7. 09:47
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Oké hogy kívülről könnyű beszélni, de minél hamarabb szakítanod kéne vele. Igen, ő azt várja, hogy majd úgy oldódik meg a problémátok, hogy felveszel valami szexi fehérneműt és produkálod magad benne. Persze vágj jó képet a műsorhoz, mert egyébként megint hisztizni fog, hogy nem vagy túl hiteles.
2021. ápr. 7. 10:40
 25/27 anonim ***** válasza:
Áruld már el, tulajdonképpen mi tart téged ebben a szar kapcsolatban? Mit tud egy ilyen alak, hogy a gusztustalan jelleme ellenére is ragaszkodsz hozzá?
2021. ápr. 7. 10:54
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Huuuhh, nekem volt olyan, hogy az ex naponta többször akart szexelni, én meg ugye nem akartam, mert taszított a hiszti. Aztàn egyszer úgy voltam vele (nagy hiba volt), hogy hagytam magam, essünk túl rajta, aztán befogja.

Nyilván nem volt kedvem, csak feküdtem, olyan balhèt csinàlt, hogy mit kèpzelek, hogy nem élvezem, ő szexelni akar, és vágjak jó kèpet :D

Szerintem a te barátod is ilyesmi kaliber :D

2021. ápr. 7. 11:31
 27/27 anonim válasza:

Vagy alapból ilyen a csávó, vagy nagyon felhúztad azzal, hogy hasonlítgatod őt a volt exeddel folyamatosan, aki mindig mindent jobban csinált.

És ha a mostani párodnak tényleg önértékelési zavarai vannak, akkor csak olaj a tűzre.

2021. aug. 10. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!