Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet az hogy normális párkapcsolatban szívesen veszek fel szexi fehérneműket, pár hónapos kapcsolatban viszont bazári majomnak érzem magam tőle?
Ki van akadva rajtam a mostani párom, hogy ő ilyeneket és hasonló "pluszokat" miért nem kap tőlem, ez szabályosan problémákat szül közénk.
Probáltam egyszer felvenni neki is ilyesmiket és teljesen úgy érzem magam mintha "rendelésre,kérésre"lenne kötelező tennem ingyen..
Miközben pl exem mégcsak nem is kért tőlem soha hasonlokat sem, alapbol laza oldott voltam vele és simán hordtam szexi cuccokat otthon mellette.
És te miért akarsz egy olyannal lenni, aki hisztizve jàtszmázva akarja kelteni benned a bűntudatot és nem jön mellette az az érzés, aminek jönnie kell?
Ez a viselkedése elég nagy problémára utal. Nem tud másképp viselkedni, mert ez jön belőle.
Huuuhh, nekem volt olyan, hogy az ex naponta többször akart szexelni, én meg ugye nem akartam, mert taszított a hiszti. Aztàn egyszer úgy voltam vele (nagy hiba volt), hogy hagytam magam, essünk túl rajta, aztán befogja.
Nyilván nem volt kedvem, csak feküdtem, olyan balhèt csinàlt, hogy mit kèpzelek, hogy nem élvezem, ő szexelni akar, és vágjak jó kèpet :D
Szerintem a te barátod is ilyesmi kaliber :D
Vagy alapból ilyen a csávó, vagy nagyon felhúztad azzal, hogy hasonlítgatod őt a volt exeddel folyamatosan, aki mindig mindent jobban csinált.
És ha a mostani párodnak tényleg önértékelési zavarai vannak, akkor csak olaj a tűzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!